Mlada ogorčena onim što je uradila njena porodica: Sada želi da otkaže venčanje zbog VELEIZDAJE najbližih

K.Ć. Vesti 07.08.2022 11:00 1

Jedna mlada, koja je trebalo da se uda krajem avgusta, ozbiljno razmišlja da otkaže planove za venčanje

Mlada ogorčena onim što je uradila njena porodica: Sada želi da otkaže venčanje zbog VELEIZDAJE najbližih

unsplash.com

"Otkazaću svoje venčanje"

Žena koja se spremala da se uda za nekoliko nedelja čula je od svog rođaka da se članovi njene porodice "klade" o tome koliko će proći pre nego što njen budući muž shvati da je pogrešio u vezi sa njom. Buduća mlada je opisala svoju priču na popularnom sajtu Reddit.

"Kada sam se suočila sa njima, rekli su da je to samo bezazlena šala i da nemam karakter pokorne domaćice, odnosno žene za koju bi moj budući muž navodno želeo da se veže " – napisala je ogorčena mlada.

"Ranije sam bila nervozna zbog ceremonije, ali njihova šala je samo desetostruko pogoršala moje stanje i rekla sam svima da ću otkazati venčanje. Moja porodica je rekla da to ne mogu da uradim jer bi ljudi počeli da ogovaraju, a moje buduće svekrve će biti srećna zbog toga".

 

"Roditelji su me molili da ne otkazujem venčanje jer bih se kajala dugoročno i bilo bi ponižavajuće za našu porodicu i za mene , ali sada neću odustati", zaključila je žena.

Komentari ispod posta su jednoglasno podržali ženinu odluku da uradi ono što smatra da je ispravno. Mnogi su joj predlagali da se uda za svog partnera, ali bez prisustva porodice.

"Umesto da otkažete venčanje, otkažite pozivnice i zabranite svojoj porodici da prisustvuje ceremoniji", napisala je jedna osoba.

"U ovom slučaju, najbolja osveta će biti vaš zajednički život. Opklada o dužini mog braka dogodila se bukvalno na mom venčanju. Svaku opkladu smo dobili jer smo već skoro dvadeset godina nakon venčanja zajedno" - dodala je druga.

BONUS VIDEO

Komentari (1)
Loading
saho mat
07.08.2022 14:55

Ako si dalje zaiteresovsna za vencanje neka to bude u tisini .To ce biti najveca kazna njima.