Da li je vama ovo normalno? Dečko je momentalno RASKINUO sa devojkom zato što je na večeri pojela OVO!

K.Ć. Vesti 07.08.2022 11:30 0

Uvek je teško to prvo upoznavanje potencionalnog budućeg partnera i svašta možete da očekujete na takvim sastancima, ali ovaj mladić je prevršio svaku meru

Da li je vama ovo normalno? Dečko je momentalno RASKINUO sa devojkom zato što je na večeri pojela OVO!

Shutterstock

Jedna devojka se požalila na Reddit-u nakon što je dobila potresnu poruku posle prvog sastanka.

Po poruci vidimo da su se našli u nekom od restorana i da je ona od sve hrane, poručila salatu. Verovatno zbog njega, jer je on taj koji pazi na ishranu i ide u tereteanu. Ali je nakon toga nastao haos. Dečko joj je priznao da mu se malo smučila jer je.... pojela celu salatu.

Bez ikakve najave on joj je poslao poruku sa sledećim sadržajem:

"Deluješ mi kao divna žene, ali mislim da nismo kompatibilni, pojela si celu prokletu salatu, a to nije damski. Osećam kao da si pohlepna za hranom, a meni je potrebna žena koja zna kada da prestane da jede. Znaš da pripremam obroke i idem u teretanu svaki dan. Samo osećam da ćeš imati višak kilograma u bliskoj budućnosti. Još uvek želim da se viđam sa tobom, ali mi je to zasmetalo. Skoro sam eksplodirao. Volim tvoju vibraciju i energiju", napisao joj je mladić.

 

 

Ovaj postupak je razbesneo ljude širom sveta koji su komentarisali njen post.

"Zvuči kao petogodišnjak koji nije dobio svoj slatkiš. Ko su ti ljudi? Kako prolaze kroz život i što je najvažnije, kako da izbegnem susret sa njima?!", napisao je jedan.

"Dakle, na prvim sastancima treba da naručimo salatu I da je ne pojedemo?", pitao se drugi.

Šta bi ste vi odgovorili ovom drskom momku na poruku?

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading