"Umrla mi je na rukama": Velika tragedija na TURSKOM odmaralištu, troje dece ostalo bez MAJKE

K.Ć. Vesti 08.08.2022 19:25 0

„Umrla je na mojim rukama” – izvestio je prestravljeni organizator putovanja, tokom kojeg je život izgubila 44-godišnja Britanka

"Umrla mi je na rukama": Velika tragedija na TURSKOM odmaralištu, troje dece ostalo bez MAJKE

Shutterstock

Iako su još tri osobe putovale sa njom motornim čamcem, žena je bila jedina žrtva misteriozne nesreće u Egejskom moru.

Ana Kapuano poginula je u nesreći sa motornim čamcem u Turskoj. Troje dece je ostalo bez majke.

Ana Kapuano i Piter Oksford proveli su odmor u Marmarisu, turskom letovalištu na Egejskom moru. Odlučili su i da se tamo provozaju motornim čamcem. Aktivnost, koja je trebalo da bude veliko iskustvo, završilo se tragedijom.

Motorni čamac, kojim je par plovio, i još dvoje turista iz Ujedinjenog Kraljevstva, iz nepoznatog razloga se zabio u vodeni taksi. Nesreća se dogodila u blizini obale. Spasiovu su stoga mogli brzo da započnu akciju spasavanja.

Povrede dvojice nepoznatih Britanaca bile su bezopasne. Piter Oksford, pomenut na početku, je prošao sa povredama. Iako je mnogo propatio i završio na odeljenju intenzivne nege, preživeo je. Za razliku od svoje voljene.

Uprkos naporima spasilačkog tima, Ani nije bilo spasa. Povrede glave su bile preozbiljne. Četrdesetčetvorogodišnjakinja je preminula na licu mesta. U poslednjim trenucima života pratio ju je Mustafa beg, organizator nesrećne vožnje motornim čamcem.

"To je tragedija. Umrla mi je na rukama. Zastrašujuće je da se desila takva nesreća. Nikada se u Marmarisu ništa slično nije dogodilo. Svi su šokirani. To je tako tužno" - rezimirao je šokirani Turčin, kojeg citira „Dejli mejlu“.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading