Želeli smo da izbegnemo da nam dete bude DEVICA: Moderne mame decu prave po HOROSKOPU i odlažu POROĐAJ, ovo su njihovi razlozi

Vesti 09.08.2022 09:48 1

Mnoge majke u poslednje vreme planiraju trudnoću kako bi dobile dete u razdoblju određenih horoskopskih zankova

Želeli smo da izbegnemo da nam dete bude DEVICA: Moderne mame decu prave po HOROSKOPU i odlažu POROĐAJ, ovo su njihovi razlozi

Pexels

Proučavanje znakova zodijaka nije neobično za mnoge ljude. Radoznalost o tome šta zvezde donose može da bude uzbudljiva, ali ljudi često ne planiraju svoje živote u skladu sa svojim horoskopskim znakom kao što to rade neke mame. Neki roditelji planiraju začeće kako bi mogli da tempiraju porođaj u pravo vreme samo da bi dobili određeni horoskopski znak.

Planiranje

Novi trend je izbezumio korisnike "Reddita" gde su mame pričale o svojim planovima za trudnoću kako bi zadovoljile svoje potrebe u horoskopu. „Da li je neko pokušao da planira horoskopski znak svoje buduće dece na osnovu vas i vašeg horoskopskog znaka?“, upitala je jedna žena na forumu. Zatim je dodala: „Verujem u ono što je trebalo da bude, ali sam takođe pedantan planer. Partner jedne žene nije bio ubeđen da planira kada će imati svoje sledeće dete na osnovu njenog horoskopskog znaka, a žena je objasnila: „Moj muž misli da sam luda što želim da planiram naše sledeće dete u skladu sa znakovima, tako da ćemo svi budu kompatibilni kada dobijemo svoje drugo dete." Uprkos sumnji njenog muža u tu ideju, čini se da entuzijasta nije sama.


Planiranje dece i znakova zodijaka

Mnogi korisnici Reddit-a bili su inspirisani ovom idejom, a neki su rekli da su i sami praktikovali začeće u to vreme. Jedna žena je rekla: "Tako kul ideja! Razmišljala sam da ovo sama napravim jednog dana." Druga osoba je objasnila: „Tata je Blizanci, mama je Vodolija, a ja sam planiran kao Blizanac i rođen sam na kraju Blizanca. Mislim da je to odlična ideja! Moji roditelji i ja smo imali neverovatan odnos.” Treća majka je iskreno rekla: „Pokušala sam to da uradim kada smo počeli da imamo decu. Muž je Lav, rođen 12. avgusta, a ja sam Rak, rođena 6. jula. Prva trudnoća bi rezultirala blizancima u zanku Škorpije, ali je završila pobačajem. Moja sadašnja beba će biti bik, za nedelju dana, a ja zaista želim bebu lava."

Ne ide sve po planu

Ali planiranje kada će se vaše dete roditi na osnovu vašeg horoskopskog znaka nije uvek tako jednostavno. Neki roditelji u SAD pokušali su da planiraju svoju decu u skladu sa horoskopskim znacima, ali su se porodili ranije ili posle termina.

Makenzi Voren je želela da ima ćerku škorpiiju, ali je na kraju rodila Vagu zahvaljujući tome što je imala pre nego što je trebalo da bude rođena. Iako ona i njen partner nisu uspeli u prvom pokušaju, uspeli su sa drugim detetom jer su želeli da izbegnu da njihov znak bude riba. Čak su i porođaj odlagali. Kimberli Miler je želela da izbegne dete u znaku jer je jedan njen roditelj koji je devica veoma krut. Pokušala je da se porodi pre 23. avgusta kada počinje dominacija ovog znaka , ali ništa nije uspelo i rodila je devicu. Međutim, izgleda da je njena sada tinejdžerska ćerka, devica, opuštenija uprkos svom horoskopskom znaku, piše DailyStar.

Komentari (1)
Loading
Vlada Kovačević
09.08.2022 20:41

Ko je pročitao o Sodomi i Gomori,zna da se devijantnost ljudskog roda uvećavala sa približavanjem krajnje propasti! Ovo je samo jedan od pokazatelja istog....