Njen NAJLEPŠI DAN se pretvorio u HOROR: Svekrva NASRNULA na mladu, pa je IZNELI sa svadbe, a reakcija MLADOŽENJE je sve iznenadila

Lana Vidović Vesti 05.02.2023 13:45 0

Mnoge devojke još od malih nogu maštaju o svom venčanju i trenutku u kojem u velikoj beloj haljini koračaju prema oltaru do svog princa

Njen NAJLEPŠI DAN se pretvorio u HOROR: Svekrva NASRNULA na mladu, pa je IZNELI sa svadbe, a reakcija MLADOŽENJE je sve iznenadila

Printscreen/Youtube

 

Dan koji je trebao da bude njen najlepši u životu, pretvorio joj se u horor film. Britani se za svoje venčanje spremala 2014. godine.

Međutim, nije sve ispalo onako kako je očekivala. Pojavljujući se u emisiji „Moja velika romska svadba“ na „Ti-El-Si“ kanalu, Britani i njen budući muž PiVi su otkrili da se nikada nisu lično sreli pre velikog dana.

Par je počeo da se zabavlja tako što se našao preko društvenih mreža, pa su odlučili da se prvi sastanak dogodi na dan venčanja. Iako njihov dogovor zvuči romantično, tu svadbu je sabotirala i na kraju pokvarila mladoženjina majka Loti. Loti je zasmetalo što Britani nije od nje zatražila dozvolu da se uda za njenog sina.

U snimku objavljenom na Jutjubu, vidi se mladoženjina majka kako vidno besna ide u susret mladi, koja je na venčanje trebala da dođe u vozilu za golf. Zatim joj prilazi i viče na nju i okupljene.

Nakon što je čuo svoju mamu kako viče na Britani, PiVi je pokušavao da smiri stvari, međutim, Loti ne odustaje tako lako i trči za mladom.

 

 

„Ako ja moram da odem, onda Britanina porodica mora da ode“, vikala je ona.

Mladoženja je na kraju morao da „iznese“ svoju majku sa venčanja, sve vreme plačući i pitajući je zbog čega mu kvari veliki dan.

„Trebalo je da uživam u trenutku kada ću prvi put videti Britani i njenu venčanicu, a ja se ovde rvem sa svojom majkom na zemlji. Mama mi je uništila venčanje, budimo iskreni“, zaključio je PiVi.

Na isto pitanje, Loti je imala drugačiji odgovor.

„Stalno mi se unosio u lice i vikao „to je moja žena!“. Pa kakvu to ženu imaš, ako ne sme da upozna tvoju mamu?“, zaključila je Loti.

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading