Otišao na jedno piće, pa završio na OPERACIONOM stolu: Lekari su mu pronašli metalnu čašu u ŽELUCU, sumnjaju da je OVO razlog

Vesti 09.08.2022 11:17 0

Doktori su objasnili da nisu sigurni da li je muškarac napadnut ili je gurnuo čašu u rektum

Otišao na jedno piće, pa završio na OPERACIONOM stolu: Lekari su mu pronašli metalnu čašu u ŽELUCU, sumnjaju da je OVO razlog

Printscreen/Youtube

Sigurni smo da ste čuli svakakve lude priče koje su počinjale sa „hajde, idemo na jednu“, ali ovako nešto je definitivno van svake kategorije.

A „Njujork post“ upravo prenosi priču o čoveku kome su lekari naterali da mu uklone metalnu čašu iz stomaka za koju veruju da je ušla u njega kroz rektum! Neimenovani čovek iz okruga Maharajganj žalio se na bol nekoliko dana, ali nakon što je patnja i dalje trajala uprkos raznim tretmanima, konačno je došao kod dr Lal Bahadur Sidarta iz bolnice Siddharth, Jaunpur.


Sidarta je primetio staklo kod pacijenta ne na rendgenskom snimku, pa ga je hitno uputio na operaciju (6. avgusta), tokom koje su lekari uklonili predmet. Snimak koji smo uneli u članak takođe je napravljen u holu (upozoravamo da je uznemirujući), a u međuvremenu je otkriveno da se pre nekoliko dana čovek zaista napio sa tri nepoznata čoveka po povratku iz prodavnice u koju je otišao po povrće. Dok se otreznio, nepoznate osobe su nestale, a lekari nisu mogli da kažu medijima da li je muškarac sam gurnuo čašu u rektum ili je možda bio napadnut. Ipak, doneli su i lepu vest, a to je da se „pijanac” dobro oporavlja. „Na pitanje kako je kod njega nađeno staklo, on je rekao da ga je progutao. Međutim, njegova verzija nije bila ubedljiva jer mu je nađena zaglavljena u stomaku naopačke. Očigledno je ušla u stomak pacijenta kroz analni prolaz ( rektum)“, rekao je dr Lal Bahadur Siddharth, prenosi ETV Bharat.

 


 

Komentari (0)
Loading