Tragična priča devojke sa fotografije: Svi su bili ZABRINUTI zbog čudnog odnosa sa OCEM, a onda je umrla na najjeziviji način

K.Ć. Vesti 14.08.2022 18:40 0

Poslednjih nekoliko godina svog kratkog života, Suzana je bila prisiljena od strane Flojda da nastupa u striptiz klubovima u Tampi na Floridi

Tragična priča devojke sa fotografije: Svi su bili ZABRINUTI zbog čudnog odnosa sa OCEM, a onda je umrla na najjeziviji način

Printscreen/Youtube

Tamo je razvila bliske veze sa nekim od žena sa kojima je radila. Svi ovi Suzanini prijatelji izrazili su veliku zabrinutost zbog njenog „čudnog odnosa sa ocem”.

Godine 1990. nekoliko vozača u Oklahomi videlo je 20-godišnju devojku pored puta. Bila je u kritičnom stanju, pretučena i u modricama, sa vidljivim višestrukim povredama. Žena se zvala Suzana Mari Sevakis, ali su je prijatelji poznavali pod još dva lažna imena - Šeron Maršal i Tanja Hjuz.

Kada je Suzana hospitalizovana, njen suprug Klarens i njihov dvogodišnji sin Majkl pojavili su se u bolnici. Ubrzo nakon toga, žena je preminula od teških povreda. Klarens je od početka bio osumnjičen da je doprineo smrti svoje žene. Međutim, tek godinama kasnije istražitelji su otkrili da taj čovek nije onaj kako se predstavljao. Njegovo pravo ime je Frenklin Delano Flojd, bio je ubica i silovatelj. Osuđen je na smrt. On je kriv za zločine o kojima govori Netfliks dokumentarac „Girl In The Pictures“.

Suzana je nestala bez traga

Godine 1962, sa 18 godina, Flojd je oteo četvorogodišnju devojčicu iz lokalne kuglane u Atlanti i seksualno je napao u obližnjoj šumi. Osuđen za otmicu i zlostavljanje dece, on je zatvoren , ali je uspeo da pobegne i opljačka banku pre nego što je uhvaćen i vraćen u zatvor.

Godine 1972. Flojd je uslovno pušten i poslat u starački dom . Nekoliko meseci kasnije, pokušao je da seksualno napadne drugu ženu koja je uspela da pobegne. Ubrzo nakon toga, Flojd je započeo vezu sa Sandrom Frensis Brandenburg, razvedenom ženom koja je imala četvoro dece sa bivšim mužem Klifom Sevakisom: Suzanu Mari Sevakis, Alison, Ejmi i Filipa.

Kada je Sandra 1975. osuđena na 30 dana zatvora zbog korišćenja lažnih čekova, ostavila je svoju decu na brigu Flojdu, tada svom drugom mužu. Po povratku kući, shvatila je da su deca otišla. Uspela je da pronađe ćerke Alison i Ejmi, ali ni Suzan ni Filip nisu pronađeni.

Dečak je ostavljen u sirotištu i potom usvojen. Završio je sa divnom porodicom punom ljubavi u Severnoj Karolini. Četvorogodišnju Suzanu je oteo Flojd, koji je sa njom pobegao u drugu državu.

Godine 1984, Suzana je krenula u srednju školu kada je bila tinejdžerka i počela da sklapa prijateljstva. Postala je članica saveta učenika i naučnog kluba, učestvovala u posebnom programu za pametnu decu. Njen san je bio da postane vazduhoplovni inženjer.

Dženi Fišer je bila jedna od Suzaninih najbližih prijateljica, ali ju je upoznala pod imenom i prezimenom pod uticajem Flojda, „Šeron Maršal“.

Kada je Suzana dobila stipendiju Tehnološkog instituta Džordžije na odseku za vazduhoplovstvo, bila je srećna. Flojd je, poput uzornog oca, kupio oglas na celoj strani u školskim novinama da čestita svojoj ćerki na stipendiji. Ali fotografija koju je odabrao privukla je pažnju Suzaninih prijatelja . Na fotografiji tinejdžerke prikazana je kao seksi žena, a ne kao dete.

"Tata je malo glup"

Jedne noći, Dženi Fišer je odlučila da provede noć sa svojom prijateljicom Suzanom. Iako su njeni roditelji bili zabrinuti, na kraju su odlučili da svoju ćerku puste da provede noć kod prijateljice. Desila se drama.

Dok su Dženi i Suzana počele da se spremaju za spavanje, Suzan je pokazala Dženi sav svoj „odrasli“ seksi donji veš koji je kupio njen otac. Tada je imala 15 godina.

„Onda je ušao u sobu sa pištoljem“, priseća se Dženi.

- Obe smo bile gole jer smo se presvlačile u pidžame. Uperio ga je u nas i počeo da vrišti, a onda se nasmejao, Šeron [Suzan] mi je rekla „ne brini, tata je samo glup“. Naterao me da legnem na pod, stavio mi jastuk preko lica i počeo da siluje Šeron dok sam bila u sobi. Sledećeg jutra je ušla, čvrsto me zagrlila i rekla: Tata je isti kao pre. "Ti si dobro, a i ja sam dobro. Samo zaboravi."

Suzana nikada nije upisala univerzitet, nikada nije studirala vazduhoplovstvo. Ostala je trudna, a kada je rodila Flojdovu bebu, bila je prinuđena da bebu da na usvajanje. „Otac“ joj je naredio da sa njim napusti grad.

Tragična priča devojke sa fotografije: Svi su bili ZABRINUTI zbog čudnog odnosa sa OCEM, a onda je umrla na najjeziviji način

Printscreen/Youtube

 

Poslednjih nekoliko godina svog kratkog života, Flojd je primorao Suzan da nastupa u striptiz klubovima u Tampi na Floridi. Tamo je razvila bliske veze sa nekim od žena sa kojima je radila. Svi ovi Suzanini prijatelji izrazili su veliku zabrinutost zbog njenog „čudnog odnosa sa ocem”.

Godine 1988. ponovo je zatrudnela i rodila dečaka po imenu Majkl. Dete je ostalo kod majke. Otac dečaka nije bio Flojd, već drugi muškarac.

Jedna od žena u striptiz klubu sa kojom se Suzana zbližila bila je Šeril En Komeso. Flojd je postao opsednut njom. 1989. žena je nestala.

Iste godine, Suzana i Floid su ponovo krenuli na put, preselivši se u Oklahomu. Ovaj put je čovek odlučio da je vreme da se oženi. 1989. venčali su se i ponovo promenili imena. U Oklahomi su ljudi već poznavali Suzanu kao "Tanja Hjuz".

"Posvećena majka i prijatelj"

1990. godine, 20-godišnja Suzana pronađena je kako umire na ivici puta u Oklahomi.

Njen sin Majkl je smešten u hraniteljsku porodicu punu ljubavi koja je planirala da ga usvoji. Flojd je dobio pravo na posete Majklu, ali kada je otkriveno da dečak nije njegov biološki sin, dobio je zabranu. Hraniteljska porodica deteta je takođe primetila da je Majkl bio prestravljen i da mu je bilo neprijatno tokom Flojdovih poseta.

U septembru 1994. Flojd se pojavio u Majklovoj osnovnoj školi i oteo dečaka, zajedno sa direktorom, koji je kasnije pronađen živ, zalepljen za drvo u obližnjoj šumi. Međutim, dete nije bilo tamo.

Dva meseca kasnije, Flojd je uhapšen u Kentakiju. Pošto telo dečaka nije pronađeno, muškarac je optužen za otmicu i upotrebu pištolja protiv direktora osnovne škole. Godine 1995. osuđen je na 52 godine zatvora bez mogućnosti uslovnog otpusta.

Ubrzo nakon toga, detektivi su uspeli da pronađu jedno od vozila sa kojima je Flojd bežao. U njemu je bila torba sa rajsferšlusom u kojoj su bile „opscene“ fotografije. Neki od njih su predstavljali Suzanu, drugdruge njenu prijateljicu - mladu plesačicu sa kojom je Floid bio opsednut u Tampi 1989. Suzanine fotografije su prikazivale da je teško pretučena, do tačke u kojoj je malo verovatno da će preživeti.

Njeno telo je takođe pronađeno ubrzo posle , sa tragovima premlaćivanja i dve rane od vatrenog oružja u potiljak. Flojd je osuđen za ubistvo. Osuđen je na smrt i još uvek je na smrtnoj kazni u svojoj 79. godini.

Tek 2015. Flojd je priznao da je ubio Majkla. Dečak je na dan otmice ubijen hicima u potiljak.

Ali Suzanin pravi identitet ostao je misterija do 2014. Njena biološka porodica nije imala pojma šta se dogodilo njihovom detetu koje je oteo Flojd. Njeni prijatelji iz srednje škole koji su je poznavali kao Šeron nisu znali njenu priču, kao ni drugarice u noćnom klubu.

Suzanina ćerka Megan Dufresne je i dalje živa. Suzana je rodila Megan 1989. godine, godinu dana pre njene smrti. Devojčica je tada data na usvajanje i vodila je srećan, miran život.

Tragična priča devojke sa fotografije: Svi su bili ZABRINUTI zbog čudnog odnosa sa OCEM, a onda je umrla na najjeziviji način

Printscreen/Youtube

 

 

Suzanin pravi identitet potvrđen je istragom Nacionalnog centra za nestalu eksploatisanu decu.

2017. godine žena je sahranjena. Istražitelji, njeni prijatelji sa posla i srednje škole i cela njena živa porodica organizovali su parastos. Na ploči pored groba piše: odana majka i prijatelj. Na sahrani je bio i njen biološki otac Klif.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading