Baka (74) ljubi DEČKA (27): Svi su ŠOKIRANI njihovim odnosom, a oni svakodnevno objavljuju provokativne FOTOGRAFIJE

Ž. T. Vesti 16.08.2022 14:45 0

Keti Dženkins (74) i Devan Obri (27) verili su se nakon sastanka u aplikaciji za upoznavanje. Kažu da je njihova veza mnogo više od akcije u krevetu

Baka (74) ljubi DEČKA (27): Svi su ŠOKIRANI njihovim odnosom, a oni svakodnevno objavljuju provokativne FOTOGRAFIJE

Printscreen/Instagram

Par sa razlikom od 47 godina rešio je da pokaže i dokaže svetu koliko je moćna njihova ljubav.
- Pitao sam je za broj, dala mi ga je, a onda smo malo pričali - nastavlja. Par je razgovarao telefonom četiri meseca pre sastanka jer je Keti živela dva sata udaljena od Devona.


Kada su dogovorili sastanak, rekla je Devanu da ga već čeka u krevetu. On se prisetio da je "mirisala jako slatko i dobro" i dodao: "Imala je svilenkastu tamnocrvenu bluzu i ništa više." - Kada smo se konačno videli na ulici, jedna od prvih stvari koje je rekla bila je "nizak si" ili "niži si nego što sam mislila"- rekao je on za Dejli star.

- Nije bila ljuta, mislila je da sam zgodan i sreli smo se u hotelskoj sobi nekoliko nedelja nakon toga i nastavili da se viđamo svake nedelje“, dodao je on. Zvanično su postali par nakon što ga je Keti pozvala za Dan zahvalnosti. Nikada se nije udavala, ali ima četvoro dece, 13 unučadi, 36 praunučadi i čukununučadi iz dugogodišnjih veza.


Devan nema dece, ali se jednom oženio sa 24 godine, međutim, razveo se 2021. godine, malo pre nego što je upoznao Keti. - Nijedna moja ranija veza nije bila ovakva - kaže Devon. Misli da je Keti savršena za njega jer se nikada ne svađaju.

BONUS VIDEO


 
Komentari (0)
Loading