Novi TREND među tinejdžerima je sve ZGROZIO: Devojke širom SVETA na ovaj BIZARAN način pokušavaju da privuku MUŠKARCA

Vesti 16.08.2022 21:40 0

Devojka tvrdi da ovaj način funkcioniše

Novi TREND među tinejdžerima je sve ZGROZIO: Devojke širom SVETA na ovaj BIZARAN način pokušavaju da privuku MUŠKARCA

Printscreen/TikTok

Odavno smo upoznati sa TikTok mrežom i mnogobrojnim savetima koji su u mnogim slučajevima donose više štete nego koristi. 

Amerikanka Mendi postala je viralna na ovaj mreži kada je podelila savet kako da slobodne žene privuku muškarce uz pomoć ni manje ni više nego, vaginalnog sekreta.  Ona savetuje žene da tečnost iz vagine staviljaju na erogene zobe, u predelu vrata, iza ušiju, umesto parfema.

Ovaj trend je dobio neobičan naziv, vebing, a do sada je snimak ove devojke pregledalo preko milion ipo ljudi. Mendi Li trvdi da se na ovaj način povećavaju šanse za privlačenje muškaraca jer ženski sekret poseduje prirodni ljudski miris, odnosno feromene koji utiču na buđenje seksulane želje. Inače, popularan naziv za njih jeste "miris ljubavi".

 

 

Ono što je bitno napomenuti da su doktori napomenuli da je ovaj trend itekako opasan jer može da izazove ogromne probleme kod žena i ozbiljne posledice, kao što su vaginalne infekcije. Doktor Paraskevi Dimitriadi, ginekolog iz Londona, rekao je bi to moglo takođe da potencijalno izazove probleme sa plodnošću.

Bakterije na ženskim prstima mogu da dovedu do inflamatorne bolesti karlice, gde se bakterije šire do grlića materice i dalje, rekao je on. Takođe, ovo može da izazove i oštećenja u jajovodima, što otežava oplođenim jajnim ćelijama da dođu do materice.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading