Udavala se TRI puta, do 24. godine je imala ČETVORO dece i bila SAMOHRANA majka, a danas ne može svu decu da "potrpa" u jedna kola

Vesti 07.10.2021 13:00 0

Jedna mlada devojka otkrila je da se do svoje 24 godine udavala tri puta i imala četvoro dece

Udavala se TRI puta, do 24. godine je imala ČETVORO dece i bila SAMOHRANA majka, a danas ne može svu decu da "potrpa" u jedna kola

Printscreen/TikTok

Danas Džes (28) vodi uspešnu TikTok stranicu, a dane provodi u trećem srećom braku.

Majka sedmoro dece detaljno opisuje svoj život na društvenim mrežama, gde je i otkrila da je imala samo 17 godina kada je prvi put zatrudnela. Rodila je sa 18 godina, ali je samo godinu dana kasnije ponovo zatrudnela, a sa 21 je već bila majka četvoro dece, pošto je rodila blizance! 

- Udala sam se za svog prvog muža sa 19 godina, ali on me je prevario kada sam bila trudna. Pomirili smo se kada su se rodili naši blizanci. Ponovo sam se udala za njega sa 21 godinu - objasnila je ona.

Ali dok je bila trudna sa njihovim četvrtim detetom, tvrdi da ju je ostavio, pa je zbog toga jedan period svog života provela kao samohrana majka sa četvoro dece.

@jesssfamofficial

Answer to @faithhh309 The story of my 3 marriages ##myjourney ♬ Classic - MKTO

 

- Nakon što sam bila samohrana majka sa četvoro dece, upoznala sam svog muža. U braku smo šest godina i zajedno imamo sedmoro dece - rekla je Džes.

Ona ima svojih četvoro dece, njen suprug dvoje iz prvog braka i zajedno imaju jedno njihovo zajedničko dete - pa je broj dece porastao na sedmoro.

 

Ova mlada mama ima 1,4 miliona pratilaca na TikToku, a mnogi njeni klipovi prikupljaju i preko milion pregled. 

Komentari (0)
Loading