Devojčicu (7) rastrgao ROTVAJLER: Ostavio joj je DUBOKE rane na LICU, a preživela je zahvaljujući KAPULJAČI na jakni (FOTO)

Vesti 17.08.2022 12:22 2

DEVOJČICA je zamalo umrla nakon što ju je odigao sa zemlje opasni rotvajler tokom užasnog napada - ali ju je spasila njena kapuljača

Devojčicu (7) rastrgao ROTVAJLER: Ostavio joj je DUBOKE rane na LICU,  a preživela je zahvaljujući KAPULJAČI na jakni (FOTO)

Printscreen/Youtube

Devojčica, koja je imala samo sedam godina, zadobila je duboku ranu u lice kada je opasan pas skočio na nju ispred njene kuće u Vusteru.

Težih povreda poštedela je debela kapuljača, koja joj je štitila grlo.

Džejms Palmer, vlasnik psa, priznao je da je bio nemoćan kada mu se otrgnuo pas i izgubio kontrolu nad njim.  Specijalistički oficiri za vezu sa psima kažu da rotvajlera treba ugušiti. Porodica žrtve kaže da će se preseliti ako pas bude pošteđen i ako mu bude dozvoljeno da se vrati u Palmer.

Devojčicu (7) rastrgao ROTVAJLER: Ostavio joj je DUBOKE rane na LICU,  a preživela je zahvaljujući KAPULJAČI na jakni (FOTO)

Printscreen/Youtube

 

Njen očuh (35) je rekao:

- Zamislite da je to bila osoba koja je pokušala da vas ubije, a vi morate da nastavite da živite pored nje. Bila je sreća - osećam da joj je kapuljača spasila život. Da je pas uhvatio za vrat, to bi bilo to - rekao je očuh.

Devojčica, sada stara devet godina, rekla je:

- Kada su njegove šape bile na meni, osetila sam da je jak i da neću uspeti da se izborim sa njim. Osetila sam da sam nemoćna, i krenuo je strah.

 Rekla je da joj je Palmer rekao da je devojčica bila "prijateljski nastrojena" - pa joj je prišla i pogladila je po glavi.

Ali krvoločna životinja, koja je bila vezana lancem, krenula je žestoko u napad.

- Videla sam da me gleda i izgledao je kao da želi da me napadne - rekla je ona.

Devojčicu (7) rastrgao ROTVAJLER: Ostavio joj je DUBOKE rane na LICU,  a preživela je zahvaljujući KAPULJAČI na jakni (FOTO)

Printscreen/Youtube

 

- Gledao me je pravo u oči kao da će skočiti. Skočio je i ugrizao me je - rekla je devojčica.

Palmer je povukao i ošamario psa, ali devojčica je zadobila ranu koja je bia otvorena na levoj strani lica blizu vilice. Bio je toiko dubok ujed da se videlo i mišićno tkivo. Izgledao je kao da želi da me napadne. Pogledao me je u oči kao da će skočiti.

- Bila sam šokirana i uplašena. Nisam osetila bol. Komšije su gledale i rekle mi da uđem i kažem mami - rekla je ona.

Lekari su je stavili pod opštu anesteziju da bi sanirali ranu. Palmer (31) je kasnije tvrdio da je devojčica držala sladoled kada ju je pas divljao. To osporava njena porodica.

Devojčicina mama (41) je u strahu jer je pas ostao kod komšija i plaši se za bezbednost i svog deteta i druge dece.

BONUS VIDEO


 
Komentari (2)
Loading
Stevica
17.08.2022 12:59

Živela Narodna Republika Kina!

Toca
17.08.2022 13:34

Sta jos treba da se desi i koliko zrtava je potrebno da se zabrane ovakve zivotinje na ulici.