Majka čekala da ćerka napuni 18 godina a onda joj ponudila UGOVOR: Većina se složila da je to NAJBOLJI potez koji je učinila!

NAJ ŽENA.RS Vesti 18.08.2022 22:40 1

Zanimljiv predlog je dala mnogima

Majka čekala da ćerka napuni 18 godina a onda joj ponudila UGOVOR: Većina se složila da je to NAJBOLJI potez koji je učinila!

unsplash

Iako većina roditelja štiti svoje dete ova žena se odlučila na skroz drugačiji potez. Ona je svojoj 18-godišnjoj ćerki dala da potpiše ugovor o zakupu, ukoliko ona i dalje planira da živi sa njom. Žena je objavila video na TikTok-u koji je brzo postao viralan i na kome se vidi kako devojka potpisuje da će plaćati za svoj boravak u porodičnom domu.

Ona je video nazvala "trenutkom pouke", ali dosta ljudi imalo je negativne komentare. Pisali su o iskustvima iz svog života i kako ne razgovaraju sa roditeljima nakon što su bili izloženi istim uslovima.

- Moji roditelji su to učinili i više ne razgovaramo! Pa, srećno, pretpostavljam - napisala je jedna osoba.

- U 20-ima sam i jedva preživljavam s dva posla. Pomozite joj, spasite je tako da može biti finansijski stabilna kad krene dalje sama - glasio je drugi komentar.

 

 

- Moja mama je to učinila i to me je definitivno učinilo odgovornijom osobom. Jako sam zahvalna na tome, ništa na ovom svetu nije besplatno - rekla je jedna osoba.

Komentari su izazvali mamu da snimi još jedan video i objasni detalje svoje odluke:

- Sa 16 godina bila sam samohrana majka i roditelji mi nisu pomogli da uspem, morala sam da se borim za svaku stvar koju imam - napisala je.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

Komentari (1)
Loading
Milorad
18.08.2022 22:34

To je ok postupak...i ja sam jos uvek necije dete, iako sam roditelj...