Došla je na posao obučena OVAKO i momentalno je dobila otkaz: "Žao mi je sestro, ali moraš da znaš da je to NEPRIMERENO"

najžena Vesti 01.11.2021 22:30 0

Dok se spremala za posao prošle nedelje, Vanesa Zavala, nije dvaput razmislila da li da obuče šik krop top majicu dugih rukava.

Došla je na posao obučena OVAKO i momentalno je dobila otkaz: "Žao mi je sestro, ali moraš da znaš da je to NEPRIMERENO"

Printscreen/TikTok

Kada je stigla u ugostiteljski objekat gde radi, korisnica TikToka tvrdi da su je poslali kući zbog "neprimerene" odeće.

U viralnom TikTok videu, Vanesa je uzvratila udarac menadžeru koji joj je rekao da je prekršila njihov kodeks oblačenja.

Dok je jecala u automobilu ispred objekta, konobarica je rekla: "Radim u ovom baru i restoranu gde dolaze j****** korzetima i brushalterima. Ali MOJA majica, moja krop top majica dugih rukava je ružna i neprimerena."

Pošto je snimak prikupio preko 520.000 pregleda, Vanesa je snimila još jedan video u kojem je rekla da je otpuštena, zbog videa iako nije spomenula ime radnog mesta.

@vaneskinnylegnd

also I’m crying Bc I was already having a bad day and this sent me over the edge ♬ original sound - Vane 🤠

 

- Sutradan sam otišla na posao i sve je bilo u redu. Potom me je menadžer pozvao u svoju kancelariju - objasnila je. 

- Otpuštena sam jer sam objavila TikTok u kom negodujem i pokazujem svoje osećanja, iako nisam navela ime. Sada sam švorc i nezaposlena.

Špekulišući kako su njeni šefovi videli video, Vanesa je rekla: "Neko je definitivno poslao moj video vlasnicima i oni su polemisali: "U redu, iako nije navela ime, iako nije rekla ništa loše o restoranu moraćemo da je otpustimo jer ona govori o nama."

- Zbog toga sam bukvalno dobila otkaz, jer posao drže privatnici, tačnije trojica muškaraca i očigledno ako plačem na Internetu, čak i ako nisam navela ime, naravno da će mi dati otkaz. Nisam dobila upozorenje, nisu me ni pitali da li mogu da skinem video - objasnia je Vanesa u videu koji je izazvao žustru raspravu.

- Žao mi je sestro, nadam se da ćeš naći bolji posao koji neće imati tako ozbiljan kodeks oblačenja i kažnjavanja - napisao je jedan.

Skočivši u odbranu vlasnika jedan korisnik je napisao: "Znam da šifrovanje nije zabavno i ova situacija zvuči nepravedno, ali ljudi moraju da nauče kako da se oblače za posao."

Komentari (0)
Loading