Žena je u OČAJU, a muž se ne kaje: Nakon 33 godine saznala da je prevario, sada se pita da li da ga OSTAVI

Vesti 19.08.2022 21:38 0

Nakon mnogo godina ispostavilo se da je njen muž imao aferu sa koleginicom godinu dana nakon što su se venčali

žena

Shutterstock

Kolumnistkinju britanskog magazina The Sun Deidre Sanders kontaktirala je nesrećna žena (56) čiji je muž  (62) u alkoholisanom stanju i u naletu besa priznao da ju je prevario pre 33 godine, neposredno nakon što su se venčali. Njih dvoje su zajedno od njene 23. godine.

Ona je bila medicinska sestra, a on je bio bolničar. Poslednjih nekoliko godina za njih su bile teške i izazovne. Pokušavali su da prodaju kuću, a njihov najstariji sin je prolazio kroz prilično gadan razvod. Svakodnevni stres izazivao je stalne svađe među njima.


"Prošlog meseca smo se posvađali oko odmora. Želim da putujem, ali moj muž misli da je nepromišljeno trošiti novac na taj način pre nego što prodamo kuću. Ovo je dovelo do ogromne svađe, oboje smo nabrajali stvari koje ne radimo. kao o drugom .

Preljuba sa koleginicom

Zatim je rekao: "Bože, trebalo je da te ostavim zbog Lize pre mnogo godina". "Popio je flašu vina uz večeru, tako da je deo mene želeo da laže, ali u srcu sam znala da je rekao istinu", rekla je potištena žena. Ispostavilo se da je njen muž imao aferu sa koleginicom godinu dana nakon što su se venčali.

"Svidela mu se odmah kada su se upoznali, a nakon što smo se vratili sa medenog meseca saznao je da je sama. Flertovali su tri meseca. Ali jedne noći posle nekoliko pića završili su u krevetu. Sedela sam u tišini dok je to iygovarao. Osećala sam se kao da gledam stranca, a ne čoveka sa kojim sam provela 35 godina. Otišla sam kod brata jer mi je bilo muka od pomisli da spavam u istom krevetu sa njim. Mislila sam da ostanem samo nekoliko noći, ali sam još uvek kod brata. Moj muž kaže da preterujem jer me nije napustio zbog nje. Ne znam šta da radim“, rekla je žena.

Deidre je odgovorila: "Vaš muž mora da shvati da je ovo veliki šok za vas. Ne nosite se samo sa njegovom neverstvom, već i sa činjenicom da je to toliko godina krio. Morate da odlučite da li možete da mu oprostite.
Ali činjenica da ne pokazuje kajanje neće vam pomoći. On mora da shvati da je izvinjenje dobar početak i da će vam biti neophodno redovno uveravanje dok se vaše poverenje u njega ne vrati. Takođe, bilo bi dobro da odete na stručno savetovanje.
 

Komentari (0)
Loading