Ljubavnica upala na SVADBU ni manje ni više nego u VENČANICI: Svi su ostali ŠOKIRANI a mladina reakcija je sve ZAČUDILA (VIDEO)

Vesti 20.08.2022 11:10 0

Niko nije mogao ni da sluti da ovo sledi

Ljubavnica upala na SVADBU ni manje ni više nego u VENČANICI: Svi su ostali ŠOKIRANI a mladina reakcija je sve ZAČUDILA (VIDEO)

Shutterstock

Ako varate svog emotivnog parnera, jasno je da će sve to jednom doći na "naplatu" i da će se sve kad-tad saznati. 

Kada muškarac vara, često je slučaj da ljubavnica bude ta koja koja je na kraju povređena jer je želela nešto više od povremenog viđanja.

Na snimku koji kruži Tviterom vidimo ženu odevenu u belo kako nezvozno ulazi u prostoriju u kojoj su okupljeni ljudi. Ona ubrzo zatim pravi scenu, dok muškarac pokušava da je smiri i udalji. U pozadini se čuje prvo žamor ljudi, a onda i sve glasnija graja i navijanje. Saznajemo da je čovek koji se sa ženom raspravlja mladoženja, a onda se na snimku pojavljuje i druga dama odevena u belo, mlada, koja stoji mirno kao da joj ništa nije jasno.

 

 

Mladoženja pokušava da izbaci svoju ljubavnicu iz prostorije, ali u tome ne uspeva, te mu jedna od gošći pritiče u pomoć, kako bi ženu koja je van sebe urazumili i isterali sa venčanja. Epilog ove situacije još ne znamo, ali smo sasvim sigurni da je mladoženja koji voli da “šara” imao štošta da objasni svojoj supruzi, ako je do venčanja uopšte i došlo.

Kao i uvek, najzanimljiviji su komentari koji stoje ispod ovakvih videa, a mi vam donosimo samo neke od reakcija ljudi sa društvenih mreža:

 - Ova žena je legenda! - napisao je jedan čovek u komentaru

- Zamislite ovaj zaplet: Ona je sa njime bila više od 7 godina, a on želi da oženi devojku koju je upoznao pre pet meseci - dodao je drugi.

- Ljubavnica je odlično obavila svoj zadatak, a kum zaslužuje momentalan otkaz -  nizali su se komentari

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading