Šta je Srpkinjama NEODOLJIVO na muškarcu, a na šta padaju FRAJERI? Žene su JEDNOGLASNE oko jedne stvari, a to nije BICEPS

Vesti 21.02.2023 11:48 2

Osim što muškarci padaju na kolena pred (nagim) ženskim telom, svaki od njih preferira njegov određeni deo, ali i svaka žena ima zasigurno neku najprivlačniju tačku na muškarcu

Šta je Srpkinjama NEODOLJIVO na muškarcu, a na šta padaju FRAJERI? Žene su JEDNOGLASNE oko jedne stvari, a to nije BICEPS

Shutterstock

 

Žene, kao i muškraci, kada biraju partnere, one žele da dobiju SVE, ceo “paket”. Zašto da ne? Međutim u praksi to često nije moguće, jer takve osobe ne postoje. To bi bio savršen muškarac ili savršena žena i “podvojena ličnost” u isto vreme. Drugo, kada pogledate spisak osobina shvatićete da su neke od njih međusobno isključive.

Ali kada je u pitanju samo telo muškarca ili žene, svako ima svoje favorite.

S obzirom da ni muškarac ne može dobiti sve, on obraća pažnju na neke faktore koji čine da mu žena bude privlačna, jer oni su vizuelni tipovi.

Vesna (31) - Lep osmeh i malo kriv nos

Lep osmeh, nešto što nema cenu. Ako me odradi osmeh, kupljena sam. Kao klinka sam više preferirala ćelave muškarce, a sada volim kratko ošišane i sveže obrijane. Ne moraju biti skladne crte lica, ali ako ima malo kriv nos, to je pun pogodak.

Milica (30) - oči, šake, spojleri i proseda kosa

Oči su nešto što baš prvo primetim, zatim šake. A što se tela tiče, ramena. I "spojleri". To je ono što ga odaje da pije pivo sa ortacima i gleda fudbal, pre nego da ode do teretane, e takve bas volim. I naravno, po mogućnosti da je prosed.

Aleksandar (27) - oči, lice, da je punija i približna visina

Oči i lice pre svega, kao i da smo približne visine, ali nije presudno. Plava kosa više nego crna, kovrdžava više nego ravna. Privllačnije su mi punije od mršavih. Što se tela tiče, ništa mi nije posebno bitno osim GRUDI.

Ivan (38) - zglobovi, duge i vitke noge

Šarm, tanki zglobovi na rukama i nogama. To mi je parametar za senzualnost i seksepil. Volim kad ima lepe noge, vitke, bez celulita. I da gazi kao antilopa.

Jelena (31) - visina, šake i zubi


Volim visoke muškarce, to je verovatno onaj životinjski instikt, da osetim moć, da može da me zaštiti. Uvek pri upoznavanju obratim pažnju na šake i zube. 
Ruke posebno, one mi odaju kakva je ličnost i volim lepe muževne šake, pravilnog oblika.

Dijana (36) - široka ramena, da je visok i krupan

Na muškarcu prvo primetim ramena. Ali treba da se podrazumeva da je visok i krupan. S obzirom da sam korpulentnije građe, samo tako se osećam ženstveno.

Milan (33) - lice i noge

Prvo na ženi primetim lice i noge. Ja sam osoba koja voli zgodne i lepe žene, ne pridajem značaj detaljima.

Bojana (36) - miris tela, jaka leđa sa nepravilnim položajem

Na muškarcu su mi najprivlačnija široka leđa nepravilnog položaja. Ne privlači me ako je istreniram, to pada u vodu. Do tačke ludila može da me dovede miris njegovog tela. Naročito vrat.

Dejana (35) - niži muškarci sa misterioznim pogledom

Pogled muškarca treba da bude senzualan i zavodnički. Privlače me misteriozni tipovi i malo niži.

Tanja (30) - intelekt, stav i pogled

1.Intelekt. Da bi smo uopšte mogli sta da zborimo 2.Stav. Jer mora biti definisan, znati šta od života želi, šta ne 3.Pogled. Jer ako me pogled ne preseče do pete nema ništa od toga.

Nebojša (30) - grudi, zadnjica i crna kosa

Lepe i bujne grudi, zategnuta zadnjica i crna kosa su paket koji se ne odbija.

 

 

 

 

Komentari (2)
Loading
Pop
18.10.2022 07:13

Zene su jednoglasne...NOVCANIK !!!

Asterix
18.10.2022 07:25

Kad dođe pupak na pupak, na sve ove gluposti se zaboravi.Ukusi i šamari se razlikuju, nemate dva ista. Za mene je bitno da je žena uredna i ženstvena, ali otkidam ako na sebi ima bilo koji deo odeće ili detalj na tufne, makar mašnice na cipelama!