Žene su poludele za OVOM vrstom PARFEMA: Kad čujete o čemu se radi ZGADIĆE vam se život

Vesti 25.08.2022 08:47 0

Megi je rekla svom mužu da njen "novi miris" dolazi iz trenda zvanog vabbing

Žene su poludele za OVOM vrstom PARFEMA: Kad čujete o čemu se radi ZGADIĆE vam se život

Printscreen/TikTok

TikTokerka Megi Klejton odlučila je da se našali sa suprugom Džeronom tako što je namazala vrat sokom od tunjevine kako bi se pretvarala da vežba „vabbing“, ali on nije bio oduševljen mirisom ribe, piše Daily star. Ako kojim slučajem ne znate, vabbing je najnoviji trend koji praktikuju žene, a radi se o stavljanju vaginalnog sekreta na telo u predelima vrata i šaka, gde se inače nanose parfemi, kako bi imale svoj. "feromonski parfem" koji će privući muškarce.

Ova neobična taktika navodno odlično funkcioniše jer su žene koje su je praktikovale zahvaljujući njemu otišle na par vrućih spojeva i dobile besplatno piće. Ali stručnjaci kažu da vabbing može da učini više štete nego koristi i može da izazove neke gadne infekcije.

Žene su poludele za OVOM vrstom PARFEMA: Kad čujete o čemu se radi ZGADIĆE vam se život

Printscreen/TikTok

 

Megi je zato odlučila da se našali na račun svog muža. Ona je na svom TikToku podelila video u kome je otkrila da je vaginalni iscedak zamenila sokom od tunjevine u konzervi i namazala ga po vratu. "Džaron, dođi ovamo, želim da osetiš moj novi miris", Megi se osmehnula dok je pozvala svog muža da pomiriše njen vrat.

Nakon što je pomirisao, Jaron se namrštio. "Ne sviđa ti se?" zahihotala se Maggie dok ju je suprug ispitivao je li se istuširala. "To miriše na mrtvu ribu", odbrusio joj je.

Nakon što je pomirisao, Džaron se namrštio. "Ne sviđa ti se?" nasmejala se Megi dok ju je suprug ispitivao da li se istuširala. "To miriše na mrtvu ribu", odbrusio joj je.


Megi mu je tada rekla da je njen „novi miris“ krenuo od „trenda“ u kome ona učestvuje. Suprug joj je rekao da smrdi kao da treba da se "operi", a zatim je otišao po krpu i šampon da je očisti. Megi mu je tada rekla da se šali. „Ne mogu da verujem da je na kraju to uradio“, rekla je Megi na kraju snimka, koji je pregledan hiljadama puta otkako je postavljen.
 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading