Osetio JAKE BOLOVE u stomaku i posetio LEKARA: Na OPERACIONOM stolu je shvatio da je rođen kao ŽENA

Vesti 25.08.2022 18:45 0

Kada je ušao u pubertet, dečko je počeo da ima bolove u stomaku i krv u urinu. Lekari su prvo pomislili da je bol u stomaku upala slepog creva, ali su se simptomi nastavili čak i nakon lečenja

operacija

Shutterstock

Jedan muškarac iz Kine otkrio je da je rođen kao interseksualac ​​tek nakon što je otišao kod lekara zbog problema sa mokrenjem. Čen Li (33), čije je ime promenjeno da bi se zaštitio njegov identitet, saznao je da je rođen sa ženskim polnim hromozomima, kao i jajnicima i matericom, uprkos tome što ima muške genitalije.
Čen, koji je sve vreme živeo kao muškarac, bio je šokiran kada je saznao istinu i nakon toga su mu hirurški uklonjeni materica i jajnici.

Kada je došao u pubertet, Čen je počeo da ima bolove u stomaku i krv u urinu. Lekari su prvo pomislili da je bol u stomaku upala slepog creva, ali su se simptomi nastavili čak i nakon lečenja. Posle lekarskog pregleda prošle godine, konačno su pronašli uzrok njegovih simptoma.

Nakon operacije uklanjanja jajnika i materice, njegov hirurg Luo Siping rekao je da se Čen „brzo smirio i da mu je samopouzdanje vraćeno“.

- Može da živi svoj život kao muškarac, ali ne može da se razmnožava jer njegovi testisi ne mogu da proizvode spermu - dodao je hirurg.


Interseks ili interseks se koristi da opiše ljude koji se „ne uklapaju u tipične definicije muškarca ili žene. UN navode da je između 0,05 i 1,7 odsto svetske populacije interspolno. Iako je interseks izuzetno retkost, prošlog marta je žena u Kini koja je pokušavala da zatrudni otkrila da je biološki muškarac.

25-godišnjoj Kineskinji, poznatoj kao Pingping, rečeno je da ima muški I hromozom, uprkos tome što ima ženske genitalije i živi kao žena ceo život, prenosi Dejli mejl.

 
Komentari (0)
Loading