BITANAC brutalno izvređao SRPKINJE Zbog njegovih reči gori INTERNET, a evo šta su mu poručili naši MOMCI

Vesti 27.08.2022 20:23 2

Britanac koji je neko vreme proveo u Beogradu, požalio se na društvoj mreži Reddit da nikako nije mogao da nađe devojku u Srbiji

BITANAC brutalno izvređao SRPKINJE Zbog njegovih reči gori INTERNET, a evo šta su mu poručili naši MOMCI

Shutterstock

Naravno ovakvo priznanje bi bilo ok i mnogi bi ga čak i razumeli, da na površinu nije izbio povređeni ego i ozbiljne frustracije.

Dečko koji je hteo d bude simpatičan, pokušao je da klasifikuje naše devojke u četiri grupe. Sudeći po komentarima koji su usledili, nije se baš dobro proveo.

Evo kako je doslovno opisao naše devojke:

  • "Sponzoruše a la Sandra Afrika" - idu na estetske korekcije i bjuti tretmane, zatežu lice, "pumpaju" usta, puće se i "kvarcuju" u solarijumima. Za oko mogu da im zapadnu samo oni koji voze BMW ili Porše, a koja su verovatno stekli mutnim radnjama u Švarcajskoj i Nemačkoj. Vole turbo - folk.
  • Devojke prirodnijeg izgleda koje se pretvaraju da ih ne interesuju samo frajeri preko 190cm koji voze sportska kola. Slušaju od Silvane do Nirvane, ali se kao lože na ex-yu rok i strani pop, ali nekad moraju da pretrpe i turbo folk.
  • Nezavisne žene koje jure karijeru i neće vas pogledati ako niste tipa Kris Hemsvort. Muzički ukus kao i kod prirodnih lepotica iz prethodne kategorije.
  • Mlade hipsterke koje slušaju opskurne britenska bednove iz 90-ih, misle da je zapad bolji od Srbije i čude se zašto stranci dolaze ovde uopšte. Uglavnom bi samo da se druže i ako neko pokuša da ostvari bliskiji kontak, može da završi isključivo u prijateljskoj zoni.
    BITANAC brutalno izvređao SRPKINJE Zbog njegovih reči gori INTERNET, a evo šta su mu poručili naši MOMCI

    Reddite/Printscreen

     

    Nakon što je ovaj mladić svrstao naše devojke u 4 grupe i potrudio se da ih detaljn opiše, usledila je i neka vrsta opraavdanja. On je pojasnio da pristojno izgleda i zarađuje, čak veoma pristojno u odnosu na naš standard, a dodao je i da je komunikativan. Uprkos svim navedenim kvalitetima, istakao je da uopšte nije imao sreće u Srbiji.  - "Srpkinje se lože samo na vioske, napucane mačo momke sa dobrim kolima i brdo love, fubalere, košarkaše, navijače i kriminalce", dok "Introspektivni mršavi momak koji se astronomijom i istorijom arhitekture i sluša rok jednostavno biva zanemaren zbog "Kristijana Golubovića", dok na drugim mestima to nije slučaj"

  • Takođe, u krevet je odveo više Ruskinja u Beogradu za dva meseca, nego Srpkinja za 12.

    Nakon što je sve objasnio, verovatno očekujući verovatno razumevanje ili potvrdu svoje teorije, usledili su komenatri koje ne bi trebalo da zaboravi.

    "Brat moj nema ništa da ponudi, nesiguran u svoju visinu i najpre sebe, pravi objavu na engleskom jer ga je sramota na srpskom i pita se zašto ga devojke stalno odbijaju. Generalizovao sve devojke koje susreće u četiri kategorije, a po njemu sve kategorije su loše, samo on dobar - paćenik", "Jbg brate, treba i ti nešto da ponudiš toj devojci osim "ja sam stranac". Možda su te svrstale u kategoriju "dečko koji živi u 1998. godini i misli da samo sa stranim pasošem može da osvoji devojku", "Smatraš da si najpametniji, a čim imaš potrebu za tim automatski nisi toliko pametan koliko bi ti želeo, pa te pucaju kompleksi", bili su samo neki od brojnih komentara ispod teksta.

    Uglavnom, svi su primetili da dečko koji za sebe tvrdi da nema problema sa samopouzdanjem ne bi traćio svoje vreme na ovakve generalizacije. Takođe je potvrđeno da ovo uopšte nije bilo džentlmenski, pa ako dečko ponovo okuša svoju sreću u Beogradu,neće ga oprati ni Sava ni Dunav. Moguće je da bi nekad upalilo, ali sada su šanse svedene na minimum.

    Komentari (2)
    Loading
    zora
    27.08.2022 21:57

    Decko je u pravu. Danas u Srbiji nema skromnih devojaka koje su spremne na brak i svim problemoma i nedacama koje on nosi. To isto sam cula od decka iz mog komsiluka koji kaze da su sve danas sponzoruse i da nema devojke koja veruje u ljubav i brak. On ima 32 godine, slobodan je i misli da ce ostati jer nema "normalnih "devojaka.

    Seljak
    28.08.2022 11:31

    Sve sto je napisao je u pravu… Samo sto mi ne volimo kada nam to stranac kaze to je druga stvar….