Ovo je najmlađi TRANSRODNI model na svetu: Od druge GODINE tvrdi da je DEVOJČICA i postaće MILIONER

Vesti 30.08.2022 13:25 0

Noela Mekmejher proslavila se kao najmlađi transrodni model na svetu

Ovo je najmlađi TRANSRODNI model na svetu: Od druge GODINE tvrdi da je DEVOJČICA i postaće MILIONER

Printscreen/Instagram

Modni eksperti veruju da bi Noela mogla da zaradi prvih milion dolara već u narednih godinu dana.

Devojčica se identifikovala kada je imala samo dve godine, a njena majka kaže da je rođena sa "žestokim i samouverenim osećajem rodnog identiteta". 

Interesantno je da se njena biološka majka Di (35), sada identifikuje kao transrodna muška osoba. Ona tvrdi da joj je upravo dete otvorilo oči. 

"Moj partner i ja smo oboje nebinarne osobe", istakla je Di za "Daily Mail".

 

"Noela je to shvatila pre svih nas. Rođena je sa žestokim i samouverenim osećajem rodnog identiteta. Počelo je već sa dve i po godine. Neko bi joj rekao kako je sladak dečak, a ona bi oštro odvratila i uzviknula: "Ja nisam dečak, ja sam devojčica"", dodala je.

Mnogi ljudi kažu da ih je ova priča uznemirila jer veruju da je  Noelu majka aktivno usmeravala ka tome da postane trans. Tranziciju je  počela već u 4. godini, a porodica je u njenom rodnom listu zvanično promenila pol iz "dečaka" u "devojčicu" kada je imala šest godina.

Noela je dospela na naslovne stranice magazina u Americi prošle. Ujedno je i ona  najmlađa osoba koja je prošetala pistom.  Sada je preplavljena poslovnim ponudama i angažmanima, a pojaviće se čak i na Nedelji mode u Parizu.

 

"Noela je fenomen. Ima samo 10 godina, ali predstavlja toliko toga u pogledu onoga gde se svet sada nalazi. Vidimo sve više transrodnih modela i ona je neko ko može i mora da bude uzor. Toliko je samouverena za nekog ko je toliko mlad. Ona je u stanju da zaradi od milion do dva miliona dolara samo u naredno godini", rekao je holivudski agent ove 10-godišnjakinje.

Međutim, isplivalo je da je njen otac bio protiv tranzicije. Timorti Mekord, naučnik iz Čikaga, bio je apsolutno protiv ovoga da joj  je navodno polomio ruku dok je pokušavao da joj obuče pidžamu za dečake. 

 

On i Noelina majka su stavili tačku na odnos,a on je optužen da je ugrozio dete.

"Pokušao sm da se vratim u njihove živote, ali bilo je to previše diskutabilno i stresno za sve", izjavio je naknadno Timorti.

 

Di je sada udata za Reja, 32-godišnjeg muškarca koji je rođen kao žena, a od 2019. identifikuje se kao trans osoba, i nedavno je dobila još jedno dete, koje odgaja kao nebinarno.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading