Teodoru je udario GROM i ostavio ožiljke u OBLIKU srca: Danima je bila u KOMI, zbog njenog ISKUSTVA ćete se naježiti

Vesti 30.08.2022 14:15 0

Teodora (18) je danima bila u komi, što je bila posledica udara groma, a neobično je da joj je grom ostavio ožiljke i to u obliku srca

Teodoru je udario GROM i ostavio ožiljke u OBLIKU srca: Danima je bila u KOMI, zbog njenog ISKUSTVA ćete se naježiti

Printscreen

Ona se trenutno oporavlja u Prvoj hirurgiji Univerzitetske bolnice u Burgasu nakon višednevne kome.

Njen centralni nervni sistem i skoro svi unutrašnji organi bili su pogođeni gromom. Lekari su trenutno optimistični u pogledu njenog oporavka. 

- Osećam se kao da me je udario grom. Oporavljam se koliko znam, ponekad se borim, ali na stvari gledam sa osmehom - kaže ona, prenosi portal nova.bg.

Udara se ne seće uopšte, osim da je u datom trenutku bila naslonjena na drvo.

- Bukvalno, poslednje čega se sećam je da sam na plaži, toplo je, sunčano je, sunačam se sa drugaricom i to je to. Posle toga ne znam da li je padala kiša, ne znam šta je bilo. Kakva saobraćajna nesreća, kakav protokol. Ne sećam se ničega, apsolutno ničega - objasnila je Teodora.

Njeno stanje se poboljšava iz dana u dan. Veliku zaslugu za to ima i medicinska pomoć koju je pružio hotelijer u Primorskom, objašnjavaju lekari iz bolnice.


Hvala Bogu, kolege na odeljenju intenzivne nege su se ponašale apsolutno profesionalno i uspele su da je izvuku iz šoka u kojem je bila.

- Sreća je da je bila žena koja je znala šta radi - rekao je hirurg dr Kiril Simeonov.

Teodora je zahvalna medicinskom timu koji ju je spasio. Pored opekotina, munja je mladoj učenici ostavila dva ožiljka u obliku srca.

Ona ih čita kao znak i apeluje na nadležne da razmisle o unapređenju Službe hitne medicinske pomoći u primorskim odmaralištima.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading