Završila u BOLNICI, pa zamolila SUPRUGA da joj donese TORBU: Kad su videli SADRŽAJ, svi su ZANEMELI, ovo niko ne traži

Vesti 31.08.2022 17:30 0

Video je prikupio više od 200.000 pregleda, a u urnebesnom kraju, Emili je otkrila sliku njenog muža kako pretura po svojoj torbi u potrazi za poslasticama koje joj je doneo

Završila u BOLNICI, pa zamolila SUPRUGA da joj donese TORBU: Kad su videli SADRŽAJ, svi su ZANEMELI, ovo niko ne traži

Printscreen/TikTok

Mnogi ljudi se uplaše kada njihovi najmiliji završe u bolnici, pa je razumljivo da ponekad ne razmišljaju kako treba. Tako je jedna žena na TikToku ispričala kako je završila u bolnici, a njen partner je pod  stresom spakovao je veoma neobične stvari u torbu.

Kako piše Miror, nakon što je hitno prebačena u bolnicu zbog blokade u crevima, zamolila je supruga da joj donese neke osnovne stvari koje će joj trebati od kuće. Ali ono što je dobila nasmejalo je i nju i mnoge korisnike. Naime, njen suprug je u kesu spakovao čips, bebi puder, pitu od mesa i proteinski jogurt.


Emili je objavila video u kojem objašnjava šta se dogodilo, a zatim pokazala torbu neobičnih proizvoda koje je njen muž odabrao za nju. - Rekla sam mu da spakuje neke osnovne stvari jer ne znam koliko ću biti tamo. Ne znam šta njemu znače osnovne stvari, ali će mi od svega ovoga sigurno koristiti samo bebi puder ako mi se vrat oznoji – našalila se u videu.

 

U urnebesnom kraju snimka, Emili je otkrila sliku svog muža kako pretura po svojoj torbi u potrazi za poslasticama koje joj je doneo. Video je ubrzo prikupio preko 200.000 pregleda, mnogim korisnicima je neuspelo pakovanje torbe bilo smešno i simpatično, a neki su podelili svoja iskustva. - Kada sam slomila skočni zglob, moj muž je spakovao uramljenu fotografiju moje pokojne bake u bolničku torbu da me uteši - napisala je jedna korisnica. - Meni je sin spakovao račune za komunalije za bolnicu, valjda da ne zaostanem po čemu dok se borim za život - dodao je drugi. Jedan doktor je takođe prokomentarisao objavu i napisao da je najčudnije što je video da neko pacijentu donosi odčepljenje toaletne šolje.

 

U urnebesnom kraju snimka, Emili je otkrila sliku svog muža kako pretura po svojoj torbi u potrazi za poslasticama koje joj je doneo. Video je ubrzo prikupio preko 200.000 pregleda, mnogim korisnicima je neuspelo pakovanje torbe bilo smešno i simpatično, a neki su podelili svoja iskustva.

- Kada sam slomila skočni zglob, moj muž je spakovao uramljenu fotografiju moje pokojne bake u bolničku torbu da me uteši - napisala je jedna korisnica. - Meni je sin spakovao račune za komunalije za bolnicu, valjda da ne zaostanem po čemu dok se borim za život - dodao je drugi. Jedan doktor je takođe prokomentarisao objavu i napisao da je najčudnije što je video da neko pacijentu donosi odčepljenje toaletne šolje.

Komentari (0)
Loading