Porodični SKANDAL na venčanju: Mlada nikada neće oprostiti ovo svojoj MAJCI

K.Ć. Vesti 31.08.2022 19:00 0

Žena je podelila priču o venčanju kako bi iskala bes na svojoj majci, koja je tog dana nosila belu haljinu

Porodični SKANDAL na venčanju: Mlada nikada neće oprostiti ovo svojoj MAJCI

unsplash.com

Autorka posta nije bila u dobrim odnosima sa roditeljima, ali sada je situacija još gora.

Ljubomorna majka

25-godišnja korisnica Reddita objavila je priču o neobičnom sporu između nje i njene majke. Žena je objasnila da nikada nije bila u dobrim odnosima sa roditeljima , a glavni razlog za to je „kompleks princeze“ njene 45-godišnje majke. Prema opisu, morala je da učini sve da važni trenuci u njenom životu budu izraz zahvalnosti ženi koja joj je „dala život“.

„Morala sam da organizujem njene poklone za rođendan, za maturu, za moje najvažnije trenutke u životu. Žena je takođe dodala da je njena majka uvek bila opsednuta muškarcima sa kojima je izlazila.

„Izgleda mlado, sve ove godine je veoma pazila na sebe i to je navelo ljude da veruju da smo mi sestre, a ne majka-ćerka. Ne može da podnese da me neko više voli od nje “ – prokomentarisala je autorka objave.

Planiranje venčanja

Nekoliko meseci pre planiranog venčanja, korisnica Reddita je pozvala njene roditelje da pita da li bi je otac odveo do oltara. Takođe je ponudila da pokrije troškove puta.

"Planiranje venčanja me je rastužilo. Nateralo me je da shvatim da sam sve ove godine čekala da se promene [moji roditelji - prim. aut.] I - verovala sam da bi venčanje moglo biti moja poslednja šansa da se zbližim sa njima."

Kada je zamolila roditelje da pošalju slike stajlinga pre njihovog dolaska, rekli su da je to nepoštovanje. Na kraju su, međutim, poslali slike svoje odevne kombinacije - njena majka je odabrala plavu i ljubičastu haljinu koju je mlada prihvatila.

Veliki dan para je konačno stigao. Ispostavilo se da je majka mlade žene obukla sasvim drugu haljinu. Umesto one koju je poslala na fotografiji, pojavila se u dugoj beloj haljini. Mlada je primetila i zamolila roditelje da odu. Izbila je tuča. Oni su napustili venčanje tek kada je mladoženja zapretio da će pozvati policiju.

"Posle događaja poslali su mi račune za njihove letove, maminu haljinu i hotel" – napisala je autorka posta.

"Rekla sam im da se j***."

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading