Ona je rekla ZBOGOM higijeni: Smatra da je KUPANJE i pranje ZUBA precenjeno!

Vesti 15.11.2022 22:00 0

Na svojoj društvenoj mreži je objasnila zašto je njen stav takav

Ona je rekla ZBOGOM higijeni: Smatra da je KUPANJE i pranje ZUBA precenjeno!

Printscreen/TikTok

Da li ste doživeli to da vam neko otvoreno kaže da se ne kupa i ne pere zube? Vrlo je verovatno da niste a da jeste kako bi odreagovali?

Anabel Fenvik Eliot 35-godišnja žena koja na svom TikTog nalogu govori o tome kako se ne kupa i po nedelju dana, a zube pere obično jednom dnevno. 

 

 

 

Britanska novinarka, koja trenutno živi na selu u Eseksu sa svojim psom, po sopstvenom priznanju ne voli “osećaj vlage i hladnoće” po telu, te se retko kupa, dezodorans zaobilazi u širokom luku, ne uživa u pranju zuba jer joj pasta menja ukus hrane, a prljavu kosu ne češlja, več je vezuje u punđu.

 

 

Smatra sebe introvertnom osobom i da vodi da živi povučeno i mirno, ona iskroristi svaki trenutak kada njen verenik nije tu kako bi eskivirala održavanje higijene. Budući da njen dragi radi u inostranstvu i većinu vremena ne provode zajedno, Anabel se navikla na takav način života i kaže da je ponosna na to što je odvratna.

U svoju odbranu je rekla da redovno kupanje nije nešto što je ljudima biološki nužno, već da je to navika koju podstiču taština i reklamne kampanje kozmetičkih brendova.

 

 

- Mogli biste da pretpostavite, s obzirom na to da nisam ljubiteljka sapuna, da se retko češljam, često zaboravim da operem zube i ponekad se ne tuširam po nedelju dana, da sam beskućnica, zavisnik ili psihički poremećena. Ja nisam ništa od navedenog, ali izbegavam da se kupam. To je moj izbor. Mog psa nije briga kako izgledam. I iskreno, lenja sam. Jedina prilika kada koristim dezodorans je ako idem u prodavnicu. Vlastita čistoća mi je na samom dnu liste prioriteta. I čini se da u tome nisam sama - rekla je ona. 

Tvrdi da su ljudi jedina bića koja svesno žele da se reše svog prirodnog mirisa, a ona kao ponosna “lenjivica” odbija da to uradi.

Istakla je da nije oduvek bila takva i da je redovno održavala higijenu dok je živela u Londonu. Osim toga, kada joj verenik dođe u posetu, ona redvno pere zube, ali čim se on vrati u Nemačku, Anabel se prepušta svom “pustinjačkom” načinu života.

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading