Ponizili je i MALTRETIRALI jer se OVAKO obukla: Sada je rešila da pokaže ZUBE, proverite da li je ovo VAMA pristojno

Vesti 02.09.2022 21:58 0

Devojku je na vratima zaustavilo osoblje londonskog kluba jer nije bila obučena po njihovom kodeksu

Ponizili je i MALTRETIRALI jer se OVAKO obukla: Sada je rešila da pokaže ZUBE, proverite da li je ovo VAMA pristojno

Printscreen/TikTok

Jedna devojka se doterala za 21. rođendan svog prijatelja, pa je nosila oskudnu odeću kao i ostale njene drugarice. Međutim, na ulazu u klub, gde je održana proslava, doživela je poniženje, piše The Sun. Na vratima ju je zaustavilo osoblje jednog londonskog kluba jer nije bila obučena po njihovom kodeksu oblačenja i rečeno joj je da neće moći da uđe u klub ako ne pokrije gole delove tela.

Nesrećna devojka se požalila svojim pratiocima na TikToku.

- Pojavili smo se na vratima, a obezbeđenje na vratima mi je reklo: 'Ne možeš tako da uđeš, moraš da se presvučeš'“, rekla je ona.

Kada je devojka odgovorila da nema šta drugo da obuče, čuvar je pitao njene drugarice da li imaju jakne da pozajme.
Ponizili je i MALTRETIRALI jer se OVAKO obukla: Sada je rešila da pokaže ZUBE, proverite da li je ovo VAMA pristojno

Printscreen/TikTok

 

Devojka ju je pitala zašto mora da se oblači konzervativno, a obezbeđenje joj je rekao: „Pošto ovde ima mnogo arapskih porodica, ne možeš da dođeš tako obučena“. Međutim, devojka joj je rekla da je pre dolaska proverila pravila oblačenja kluba i da bi suknju koju je nosila mogla da promeni u pristojniju haljinu.


„Ali onda je obezbeđenje očekivalo da to uradim pred njenom koleginicom, svim mojim prijateljima i prolaznicima. Pa sam joj rekla: 'Neugodno mi je. Mogu li da se presvučem negde drugde?'. A ona je rekla da se presvučem na drugom mestu? "Prosto je neprijatno što si došla ovde obučena kao da ideš na plažu" i počela da se smeješ“, rekla je devojka. Na kraju ju je obezbeđenje odveo u toalet u prizemlju. Devojka je rekla da se oseća "kao zatvorenik" i da je obezbeđenje proveravalo da li je ono što je obukla po njihovom kodeksu oblačenja.

Kada je dobila zeleno svetlo, devojka je sela sa drugaricama koje su čekale za šankom da im sto bude spreman. „Obezbeđenje se vratilo posle više od deset minuta i očekivalo da obučem neku teksas jaknu koju su našli da me pokrije, jer sam navodno još uvek bila gola. A ja sam rekla: "Ozbiljno, ti se šališ? Već sam se pokrila. "Osim toga, jedna moja drugarica je imala mrežastu haljinu. Videli su joj grudnjak i gaćice. I druga drugarica je imala go stomak, ali samo ja sam im bila problem jer sam punija", rekla je devojka.

„Pogledala sam oko sebe i videla da sve devojke oko mene imaju kratke majice  i pokazivale su dekolte, ali sve su bile vitke, tako da valjda nije bio problem u njima. Ja sam tamo bila jedina deblja osoba. i to je bio problem", rekla je ljutita devojka koja je tražila da razgovara sa upravnikom restorana. Nisu je videli dok se njena prijateljica nije požalila. Na kraju su devojčice kao izvinjenje dobile besplatnu hranu. Diskriminacija iz prve ruke“, istakla je ljutita devojka.
 

Komentari (0)
Loading