Upoznali su se preko INTERNETA, ubrzo i verili: Ljubav je ODMAH bila JAKA, a onda su saznali da dele NEVEROVATNU prošlost

M. G. Vesti 03.09.2022 21:35 0

Kada su Džejmi Franc i Entoni Burket videli jedno drugo na Tviteru, odmah su osetili ljubav u vazduhu.

Upoznali su se preko INTERNETA, ubrzo i verili: Ljubav je ODMAH bila JAKA, a onda su saznali da dele NEVEROVATNU prošlost

Printscreen/ YouTube

Njih dvoje su se upoznali i verili, a onda otkrili neverovatnu prošlost koju zajedno dele još od dana rođenja. Počeli su često da razgovaraju, a Džejmi je primetila da Entoni ima vrlo zanimljiv mejl, za koji je ona pretpostavila da sadrži njegov datum rođenja.

Ali to nije bio običan datum, jer je i Džejmi rođena na taj isti dan. Ko bi rekao da dvoje stranaca na Tviteru deli isti datum rođenja?

Nju je zanimalo u kojoj je bolnici on rođen, jer su živeli u gradićima koji su samo nekoliko kilometara udaljeni.

Tada je saznala da su oboje rođeni u istoj bolnici East Jefferson u Luizijani. Nakon što su pričali još neko vreme, odlučili su da se upoznaju u stvarnom životu.

 

 

Priznali su jedno drugome kako su odmah osetili povezanost sa drugom osobom. Nedugo nakon toga, saznali su još nekoliko sličnih stvari u njihovim životima.

Kako se nova otkrića nisu prestajala da se događaju, shvatili su da su suđeni jedno drugome i da je zapisano u zveudama da će se njih dvoje upoznati.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading