Dečak (12) hitno završio na OPERACIJI: Majka je ODMAH pozvala OCA, a njegova REAKCIJA na tužne vesti je sve ZAPREPASTILA

Vesti 06.09.2022 20:20 0

Nakon što je dečak slomio koleno, majka je hitno pozvala oca da mu saopšti da neodložno mora na operaciju

Dečak (12) hitno završio na OPERACIJI: Majka je ODMAH pozvala OCA, a njegova REAKCIJA na tužne vesti je sve ZAPREPASTILA

Shutterstock

Međutim, ispovstaviće se da njegova reakcija na vesti uopšte nije prikladna. U trenutku kada ga je pozvala, on je bio na putu za aerodrom, a nakon njegove reakcije na vesti žena je ostala u potpunom šoku.

Dečak je doživeo nesreću i slomio nogu, što je odmah moralo da bude operisano, a ona je na Mumsnetu ispričala da joj je suprug, kada mu je to ispričala, poslao fotografije iz aerodromskog bara gde se u tom trenutku nalazio.

– Naš sin je juče slomio koleno i u ponedeljak mora na operaciju. Kada sam saznala za operaciju, moj muž je bio na putu za aerodrom. Pozvala sam ga da mi da neke podatke za bolnicu i ukratko mu sve objasnila – napisala je ona. „Bio je hitan poziv jer smo sin i ja bili u ordinaciji čekali još neke informacije. Uz sve to, moj sin je imao i jak napad panike, pa je jutro bilo stresno. Sledeći put kada ju je nazvao muž, kako kaže, poslao joj je WhatsApp poruku, tačnije njegovu fotografiju u restoranu, sa finom hranom na stolu i velikom čašom vina u ruci, a uz to je „sarkastično” napisao : "Užasno poslovno putovanje." .

- Da li sam nerazumna što se osećam užasno i što smatram da je njegova reakcija neprikladna? – pitala je druge korisnike i dodala: „Nije ni pitao za sina, nije ni pitao da li sam dobro, a kamoli ponudio da dođe kući i bude sa nama...” Inače, dodala je, vratiće se tek za sedam dana.


- Ne bih mogla srećno da odletim da moj dvanaestogodišnjak ide na operaciju. Da je obrnuto, da li biste? Mislim da se slobodno može reći da je kreten... – napisao je korisnik. nazivati svog muža šupkom je nepravedno prema rupama, pomislio bih na mnogo gore."

- Slanje slika hrane u toj situaciji je više nego netaktično..." dodao je drugi. "Moj bivši, kada je saznao da nam je sin u bolnici i loše, bio je kod nas za 30 minuta, a kada je morao da ide na posao, stalno je slao poruke da pita kako smo, i jurio nazad. To je normalno, a ne to o čemu pričaš – zaključila je jedna mama.

Kako biste vi reagovali da doživite ovakvu reakciju partnera?
 

Komentari (0)
Loading