Dijana (1) ostala SAMA kod kuće ŠEST dana: Kad se majka MONSTRUM vratila, zatekla je JEZIV prizor, policajci su ostali u ŠOKU

Vesti 07.09.2022 11:50 1

Devojčicu od godinu dana majka je ostavila samu u stanu i nije se pojavljivala šest dana

Beba

unsplash.com

Devojčica stara svega 16 meseci, preminula je u svom domu u Milanu, nakon što ju je majka ostavila samu šest dana i otišla kod dečka u Bergamo.

Mala Dijana najverovatnije je preminula od gladi, a majka prilikom saslušanja u policiji nije nijednog trenutka pokazivala da se kaje.

Alesija Piferi (36) je, kako je ustanovljeno, prošlog četvrtka ostavila dete samo kod kuće samo sa flašicom mleka, svesna da će dete verovatno na kraju umreti.

Devojčica je pronađena u improvizovanom krevetiću bez znakova života. Prizor je bio toliko traumatičan da su čak i inspektori bili potreseni do srži.

Tokom saslušanja Alesija je ostala mirna, nijednog trenutka nije izgubila kontrolu, niti je plakala. Štaviše, pokazala je da je svesna svog postupka, kao i da je bila svesna pogubnih posledica po dete.

– Znala sam da će to da joj se desi – rekla je majka tokom saslušanja.

Izvori za Il Messađero tvrde da majka nije bila pod uticajem narkotika, niti išta slično u trenutku kada je odlučila da ostavi dete bez nadzora.

Čini se da je sve ovo uradila svesno, jer, kako se sumnja od start nije želela ni da rodi Dijanu. Prema navodima italijanskih medija, dete je začeto u tajnoj vezi. Komšije tvrde da se Alesija nikad nije igrala sa Dijanom, niti je izvodila u šetnju ili park.

Alesija je navodno u policiji rekla da je pre sedam dana okupala, presvukla dete i ostavila joj flašicu sa mlekom pored kreveca.

Nakon toga je otišla u Lefe, na području Bergama, kako bi provela vreme sa sadašnjim dečkom. Njemu je rekla da je devojčica na moru sa njenom sestrom.

U jednom trenutku su ona i njen partner došli u Milano, jer je on imao neke poslovne obaveze, ali Alesija nijednog trenutka nije otišla do stana da proveri devojčicu.

Deluje da se majka od starta ponašala kao da mala Dijana ne postoji u njenom životu, jer, kako je rekla pred tužiocem, u početku nije ni bila svesna da je trudna, a takođe se i porodila kod kuće, bez da je njena porodica znala za to.

Otkriveno je i da je ranije devojčicu ostavljala samu, uglavnom tokom vikenda. Dete bi svaki put preživelo, međutim, mala Dijana je sada provela šest dana bez vode i hrane i za nju nije bilo spasa. Alesija je devojčicu pronašla mrtvu i uz pomoć komšinice, gorko plačući u tim trenucima, pozvala je pomoć.

U blizini improvizovanog kreveca stajala je poluprazna bočica mleka, ali i poluprazna flašica snažnog sredstva za smirenje. Kako na detetu nisu uočeni znakovi nasilja, sumnja se da je u mleko bilo sipano sredstvo za smirenje i da je devojčica “zaspala”. Obdukcija će otkriti tačan uzrok smrti.

Komšije kažu da nijednog trenutka nisu čuli plač deteta. Svi su u šoku i od tada kače bele balone na ulazu u zgradu gde je devojčica živela.

 BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)
Loading
Brkan
07.09.2022 13:56

U bre ku...ija šta uradi užasss