Deka ima 99 GODINA i rešio je da se razvede od ŽENE (96): Tajna je SKRIVANA 60 godina, nije mogao da izdrži više

Vesti 07.09.2022 18:40 0

99-godišnji Italijan podneo je zahtev za razvod od svoje 96-godišnje supruge posle 77 godina braka

Deka ima 99 GODINA i rešio je da se razvede od ŽENE (96): Tajna je SKRIVANA 60 godina, nije mogao da izdrži više

Shutterstock

Do ovoga je došlo jer je pronašao dokaze o aferi koju je njegova draga imala pre 60 godina.
Naime, čovek koji je identifikovan u sudskim dokumentima kao Antonio C., pronašao je ljubavna pisma razmenjena između njegove žene i njenog bivšeg ljubavnika u staroj komodi nekoliko dana pre Božića, a priča je tek sada izašla u javnost, prenosi abcnews.

Smogao je snage da se suoči sa svojom suprugom Rozom C., koja je navodno priznala aferu, i pokušala da ga ubedi da ne odustane od njihovog braka. Međutim, uprkos tome što su zajedno proveli skoro osam decenija, Antonio je osećao da ga je izdala i nije želeo da izađe iz postupka.

Zanimljivo je da su njih doje u dugom braku dobili  petoro dece, dvanaestoro unučadi i jedno praunuče. Poreklom sa Sardinije, Antonio C. je navodno upoznao Rozu C. 1930-ih dok je služio kao deo italijanskih karabinjera - oružanih snaga - u svom rodnom Napulju. Italijanska štampa je istakla da južnjačku krv para kao „okidač” za raskid.

Kada razvod Antonija i Roze C. bude konačan, oni će postati najstariji razvedeni par, preuzimajući počasnu titulu od Britanaca Bertija i Jessie Vood (98), koji su se razveli 2009. nakon 36 godina braka.
 

Komentari (0)
Loading