Puca srce od BOLA: Mali Luka (5) RUKICAMA grli mural svog brata Stefana, koji je TRAGIČNO nastradao (FOTO)

Vesti 12.09.2022 18:30 4

Prošlo je godinu dana od stradanja Stefana Balića, na kojeg je, dok je sa ocem i mlađim bratom prelazio ulicu na pešačkom prelazu, na njih je naleteo automobil i dečak je tragično nastradao

Puca srce od BOLA: Mali Luka (5) RUKICAMA grli mural svog brata Stefana, koji je TRAGIČNO nastradao (FOTO)

Printscreen/Instagram

U jednom karaburskom naselju u Beogradu prošle godine je tragično nastradao dečak Stefan Balić (9), kada je na njega na pešačkom prelazu automobilom naleteo vozač, dok je prelazio ulicu sa ocem i mlađim bratom, prenosi Luftika.

Stefan je usled teških povreda preminuo u bolnici, dok je njegov mlađi brad Luka zadobio povrede ruke. 

Mural kao večna uspomena tragično preminulom dečaku

U blizini mesta nesreće osvanuo je mural tragično nastradalom Stefanu.

Kako prenosi Instagram stranica serbialive_beograd, porodica je na godišnjicu tragedije izašla da oda počast svom sinu, a od fotografije koja je tom prilikom nastala, zastaje knedla u grlu i puca srca od bola.

Na fotografiji se vidi mali Luka, Stefanov mlađi brat, koji malim rukicama grli mural bate kojeg više nema.

Puca srce od BOLA: Mali Luka (5) RUKICAMA grli mural svog brata Stefana, koji je TRAGIČNO nastradao (FOTO)

Instagram stranica serbialive_beograd

 

Otac pomagao sinu da se ne uguši na mestu udesa

Na jednom od predhodno održanih ročišta svedočio je otac poginulog Stefana, Mihailo Balić.

– Deca su bila pola koraka iza mene, nismo još došli do druge polovine pešačkog prelaza, bili smo blizu sredine kolovoza kada je došlo do udarca. Nakon mog udarca video sam da mi nema dece. Na više od 10 metara udaljenosti video sam da nešto leži sklupčano, pretpostavio sam da je to neko od moje dece, dozivao sam ih.

Stefan je ležao malo iza oznake za autobusko stajalište, krkljao je. Pošto sam doktor medicine, pretpostavio sam da je u pitanju prelom baze lobanje. Zenice su bile raširene, što u našem poslu nije dobar znak. Ustima sam mu vadio krv iz usta i nosa, kako se ne bi ugušio – rekao je tada Mihailo, a prenosi 24 Sedam.

U nezgodi su deca, Stefan Balić (9) i Luka Balić (5), koja su prelazila ulicu u pratnji oca, zadobila teške telesne povrede, a devetogodišnji dečak je od povreda preminuo u bolnici 22. jula.

Komentari (4)
Loading
Sasa P.
12.09.2022 20:39

Zasto ne napisete sta je sa vozacem auta? Prepukne srce od slike deteta kako grli mural ali nastane bes kad procitamo da je pusten vozac da se brani sa slobode. Tog tuzioca treba osuditi

Jovan
12.09.2022 22:07

Sve je to tuzno na slici nije prijatno za gledati iskreno nemam snage da citam jer sam tata dva decaka od 4 godine i godinu ipo dana. I tesko je ovako nesto i videti. Ali moram skrenuti paznju na to da to saranje po zidovima ti murali - umrlice su jako ruzna stvar. I time drzava ozbiljno treba da se posveti to treba zakonom zabraniti. Boze svasta cela zemlja nam je rubriku sa umrilicama zamenila zidovima stambenih blokova pa dokle tako vise. To sve treba zakonom regulisati zabraniti i uvesti viskoke kazne za ovako nesto. Koliko god bilo tesko ovako nesto se ne sme dozvoliti niti tolerisati. Boze me oprosti kao da nam je to postao novi vid religije umrlice po zidovima bolesno to je bolesno.

SANA
12.09.2022 23:16

Neka malog Stefana sada cuvaju Andjeli na nebu i Gospod Bog da ga primi u svoje carstvo. Neka na zemlji dozive istu sudbinu oni koji prodaju pohlepnim huliganima to da bi zaradili. Dao Bog i njihovim familijama da se desava svaki dan sto se desilo Stefanu i njegovoj familiji. I to onog momenta kada prodaju opijate, da bi neko posle toga ugrozio nekom zivot. 🙏🖤

Matilda
13.09.2022 07:44

Čitam i plačem...neka počiva u miru...