BIO je to SASTANAK iz noćne more: Zgadiće VAM se ŽIVOT kad budete čuli na kakvo mesto je dečko ODVEO

Vesti 17.09.2022 15:00 0

TikTokerka je prepričala iskustvo koje je sa jednim muškarcem doživela na prvom sastanku i veoma je srećna što ga više neće videti

BIO je to SASTANAK iz noćne more: Zgadiće VAM se ŽIVOT kad budete čuli na kakvo mesto je dečko ODVEO

Printscreen/TikTok

Korisnica TikTok-a Gabrijela Miler podelila je priču o svom najgorem prvom sastanku, koji se završio u striptiz klubu. Gabrijela je objasnila svojim pratiocima da sastanak nije dobro počeo.

"Bukvalno sam otišla na najgori sastanak svih vremena. Tako da idemo na večeru, i večera je bila u redu. Bio je to dobar restoran. Imali smo dobru hranu, dobro piće, ali on je upravo počeo da me traumira". TikTokerka je nastavila, rekavši da joj je „bukvalno pričao celu svoju životnu priču, svu porodičnu dramu, dramu o bebi... Posle večere, pomislio sam "Nikada neću izlaziti sa ovim čovekom, nikada".


Nakon što se završila nezgodna večeru, Gabrijelin pratilac je otkrio da mu je rođendan i pozvao je da se druži sa njegovim prijateljima. Uprkos tome što nije bio zainteresovan da se bavi određenim stvarima, korisnica TikTok-a odlučila je da ide zajedno u noćni izlazak.

"Tako da me odveo u striptiz klub. Što je malo čudno za prvi sastanak. To jednostavno nije prikladno. Ali ja mogu da se zabavljam radeći bilo šta.

Ona je objasnila da ga je jedna striptizeta pozdravila. Bio je redovan gost u klubu.

Iako je Gabrijela rekla da je nije briga za ove informacije, osećala se neprijatno kada su prijatelji njenog partnera počeli da poriču da su ikada bili u striptiz klubu. I kao da sve nije dovoljno loše, otkrila je kakvu poruku joj je poslao sledeći dan.


"Mislim da sam odlučio da mi se stvarno sviđaš i da treba da budemo zajedno dok me ne napustiš'", rekla je ona svojim gledaocima.

Korisnici TikTok-a bili su prilično iznenađeni ovim ponašanjem."Bila sam na tri sastanka pre nego što mi je jedan momak rekao da posećuje striptiz klub sa prijateljima i pokušao da me nagovori da odem. Ne", napisala je jedna devojka.

Drugi devojka se našalila: „Ne, ja pokušavam da shvatim da li sam izlazila sa ovim čovekom ranije. „Moja toksična osobina je da bih se navukao nakon prvog sastanka na striptiz klub“, prokomentarisao je treća osoba.
 

Komentari (0)
Loading