Mučila se mesecima sa želudačnom KISELINOM: U jednom trenutku se samo SRUŠILA a zatim je usledio ŠOK

Vesti 21.09.2022 13:55 1

Niko nije ni posumnjao da se o ovome radi

Mučila se mesecima sa želudačnom KISELINOM: U jednom trenutku se samo SRUŠILA a zatim je usledio ŠOK

Printscreen/Instagram

Britanka po imenu Aleksis imala je samo 15 godina kada su počeli njeni problemi sa želudačnom kiselinom. Tada je već počeo letnji raspust a njen problem je bio sve veći, kiselina se nikako nije smanjivala. 

- Moja mama je spomenula da je imala žgaravicu kada je bila trudna sa mnom - rekla je da joj se tada pojavila sumnja i osećaj straha jer joj se do tada nisu dešavale takve situacije i problemi sa zdravljem. 

Nevidljiva trudnoća je zapravo češća nego što se čini, kažu stručnjaci - 1 od 2.500 trudnica zna da je trudna pre porođaja. Naravno, mnogi su skeptični u pogledu toga kako je to uopšte moguće. Međutim, to su pokazala i istraživanja.


Mnoge i dalje imaju redovne menstruacije, nema drugih simptoma, a testovi ne pokazuju povišen hCG hormon trudnoće. To se desilo i Aleksisu... Kada je uradila test na trudnoću, rezultat je bio negativan i kako objašnjava u snimku, nije imala simptome i nastavila je da ima redovne menstruacije.

 

 


Ali vrlo brzo se sve promenilo neočekivano i brzo. Uveče prvog dana škole, Aleksis su počela da bole leđa, ništa ne sluteći, uzela je tabletu protiv bolova i otišla da spava. Noć je provela u strašnim bolovima, a kada se ujutru probudila, njeni roditelji su mislili da se izvlači za školu te su joj rekli da prestane da se izmotava, da se spremi i krene. 

 

 

Kada je otišla u kupatilo pre nego što je napustila kuću, već je osetila potrebu da gura.

- Pozvala sam mamu i vikala da mislim da ću se poroditi - priseća se Aleksis. Majka ju je pozvala u dnevnu sobu i već je bilo jasno da su to zaista kontrakcije. Aleksis se porodila na podu dnevne sobe.

Ona sada ima 19 godina i ponosna je majka četvorogodišnjeg Harija.

 

 

 

 

 

Komentari (1)
Loading
Nevina I uplasena
22.09.2022 04:32

Znaci, moze da se ostane u drugom stanju onako bez veze