Oteli su je, IZBOLI i PREREZALI vrat 16 puta: Žena je jedva PREŽIVELA, doktori NIKADA nisu videli takve RANE za života

M. G. Vesti 24.09.2022 14:47 0

Da je snimljen film po životnoj priči Alison Bote pomislili biste da je loše urađen, jer ko bi mogao da preživi skoro obezglavljen? Ipak, moguće je preživeti pakao, a ova žena je dokaz

Oteli su je, IZBOLI i PREREZALI vrat 16 puta: Žena je jedva PREŽIVELA, doktori NIKADA nisu videli takve RANE za života

Printscreen/ YouTube

Bio je to 18. decembar 1994. godine, a Alison Bota je kidnapovana u blizini svoje kuće u Južnoj Africi. Imala je 27 godina i upravo se vraćala iz noćnog provoda sa prijateljima. Dok se parkirala ispred zgrade, muškarac je uleteo u njen automobil i preteći nožem naredio joj da se pomeri na drugo sedište. Zatim je on seo za volan i odvezao njen automobil kako bi pokupio još jednog muškarca - saučesnika.

Tok momenta Alison je shvatila da je ovo zlokobni plan dvojice muškaraca.

Frans du Toit i Theuns Kruger rekli su joj da će imati intimne odnose sa njom. Pitali su je da li bi se borila sa njima. Očigledno zarobljena i uplašena za svoj život, Alison je rekla ne.

Obojica su imali istoriju nasilja nad ženama i silovali su je, a nakon toga su odlučili da je ubiju. U početku su pokušali da je uguše. Ali iako je izgubila svest, Alison se se održavala u životu.

Frustrirani, Du Toit i Kruger su svoju brutalnost podigli na viši nivo. Uboli su Alison najmanje 30 puta nožem u stomak. Kasnije se setila da je jedan od njih imao posebnu želju da osakati njene reproduktivne organe, ali su nekako promašili te delove tela.

Kada se njena noga trznula, Du Toit i Kruger su odlučili da posao još nije završen. Zatim su joj prerezali vrat - 16 puta.

"Sve što sam mogla da vidim bila je ruka koja mi se pomera iznad lica. Levo i desno i levo i desno. Njegovi pokreti su pravili zvuk. Mokar zvuk, bio je to zvuk raskola mog mesa. Rezao mi je vrat nožem. Opet i opet i opet", prisetila se.

"Delovalo je nestvarno, ali nije. Nisam osetila bol, ali to nije bio san. Ovo se dešavalo. Čovek mi je prerezao vrat."

Kada su se muškarci konačno povukli, čula ih je kako se dive svom radu i govore na afrikaansu: "Misliš li da je mrtva?" upitao je jedan od napadača. "To niko ne može preživeti", odgovorio je drugi.

Očigledno zadovoljni što su je ubili, Du Toit i Kruger su otišli - a nisu bili ni svesni da Alison i dalje diše.

Ležeći ostavljena na pesku i razbijenom staklu, Alison je znala "morala sam bar da ostavim trag o tome ko mi je ovo uradio". Odlučila je da upiše imena svojih napadača u zemlju. Zatim je ispod toga napisala: "Volim mamu".

Ali ubrzo je Bota shvatila da možda ima šansu da preživi. U daljini je mogla da vidi farove kako prolaze kroz žbunje. Kad bi samo uspela da izađe na put, neko bi joj mogao pomoći. Kada je Alison Bota krenula prema farovima, postala je svesna ozbiljnosti svojih povreda. Dok se podizala, glava je počela da joj pada unazad - pošto je skoro bila obezglavljena.

 

 

U međuvremenu, osetila je i nešto ljigavo kako viri iz njenog stomaka — creva. Morala je da koristi jednu ruku da joj organi ne izlivaju, a drugu ruku da se bukvalno drži za sopstvenu glavu.

"Dok sam se borila da idem napred, vid mi se mutio i gubio se i padala sam mnogo puta, ali uspeo sam da ponovo ustanem dok konačno nisam stigla do puta.“

Tu se srušila duž bele linije. Čak i u svom dezorijentisanom stanju, znala je da je ovo najbolja pozicija da privuče pažnju vozača.

Na sreću, Alison nije morala dugo da čeka. Mladi student veterine po imenu Tian Ajlerd, video je kako leži nasred puta i stao je.

"Bog me je te noći stavio na taj put s razlogom", rekao je Ajlerd kasnije.

Koristio je svoju veterinarsku obuku da vrati Botinu otkrivenu štitnu žlezdu u njeno telo. Zatim je pozvao hitnu pomoć.

Alison Bota je hitno prevezena u bolnicu, gde su lekari bili zapanjeni njenim užasnim ranama. Jedan lekar, Aleksandar Angelov, kasnije je rekao da nikada nije video tako teške povrede tokom svojih 16 godina bavljenja medicinom.

Alison je bila na ivici smrti, kako prenosi AllThatInteresting. Ali uspela je da se izvuče - i takođe se setila svega o svojim napadačima. Ubrzo je uspela da ih identifikuje sa policijskih slika dok je još bila u bolnici. To je dovelo do brzog hapšenja „Ubica silovatelja“, kako su ih zvali u štampi.

Du Toit i Kruger izjasnili su se krivim po osam tačaka optužnice, koje uključuju kidnapovanje, silovanje i pokušaj ubistva. Obojica su proglašeni krivima i osuđeni na doživotni zatvor u avgustu 1995. godine.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading