Bolestan KOMENTAR muškarca o ŽENAMA koji izaziva BES: "Svima nam se desi da UDARIMO ženu NEKOLIKO puta NEDELJNO jer ZVOCA"

Vesti 01.10.2022 20:25 0

Borba koja decenijama traje, a deluje kao da nismo ni blizu polovine...

Bolestan KOMENTAR muškarca o ŽENAMA koji izaziva BES: "Svima nam se desi da UDARIMO ženu NEKOLIKO puta NEDELJNO jer ZVOCA"

Shutterstock

Već nekoliko dana žene u Srbiji se bore za bolje sutra zbog svih nas, kako bismo mogle sigurno da hodamo po ulici, kako ne bismo imale bojazan i da se ne okrećemo da vidimo da li nas neko prati. 

Nakon užasnog intervjua sa osuđenim silovateljem Igorem M, mnoge žene su javno počele da dele svoja iskustva i dokazale da, iako ne znamo, je zlostavljanje češće nego što se inače misli. 

Poražavajuće vesti su prethodnih dana preplavile medije. Jedna od njih je i situacija sestre poznate tiktokerke Uki Q. Nju je suprug prebio, a rekacije mnogih muškaraca su toliko strašne i unazađene da je osećaj kao da smo se mentalno vratili u kameno doba.

Mnoge žene iz straha ne prijavljuju da su zlostavljanje, ali i zbog sramote. Komentari na mrežama su pomešani i to uopšte nije za pohvalu. Žene grabe, bore se za sigurniju budućnost, a mnogi ih ismevaju i vređaju da je "ok udariti ženu nekoliko puta nedeljno ili mesečno". Naravno, nisu svi muškarci zlostavljači jer ne bi trebalo da se ovakvi zločini generalizuju.

Bolestan KOMENTAR muškarca o ŽENAMA koji izaziva BES:

NajŽena.rs/ Ilustracija

 

Naime, jedna osoba je na Tviter postavila fotografiju Damjana Hadžića, osumnjičenog da je pretukao sestru Uki Q, sa opisom: "Znate koliko mi malo fali da počnem da generalizujem, ali ipak ću prećutati".

Na to je izvesni muškarac, potpisan kao Džingiskan4, odgovorio i još jednom pokazao u kakvom društvu živimo. 

- Ovaj dečko je veoma dobar čovek i svima nama se desi da jednom nedeljno ili par puta mesečno udarimo ženu. Ne zato što ja sa namerom hoću da je tučem, već zbog zvocanja, svađa... - glasi njegov odgovor.

Ako ovo nije dokaz da je PROBLEM STVARAN, onda ne znamo šta bi još trebalo da se dogodi. Svi koji smatraju da je DOZVOLJENO TUĆI ŽENU, nadamo se da za te ljude postoji ozbiljna kazna i da će biti kažnjeni.

Bolestan KOMENTAR muškarca o ŽENAMA koji izaziva BES:

Printscreen/ Twitter

 

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading