"Rođeni otac me SILOVAO, neću više da ĆUTIM": Ćerka slavnog glumca ŠOKIRALA SVET, bila je rastrzana između poriva da mu UDOVOLJI ili da ga UBIJE

Vesti 02.10.2022 13:15 0

Rešila je da napiše knjigu i svetu otvori oči, da to očevi rade ćerkama širom sveta, samo se o tome ne priča

"Rođeni otac me SILOVAO, neću više da ĆUTIM": Ćerka slavnog glumca ŠOKIRALA SVET, bila je rastrzana između poriva da mu UDOVOLJI ili da ga UBIJE

Profimedia

 

Pola, ćerka slavnog glumca Klausa Kinskog, rođena je 1952. godine u Berlinu. Bavi se, takođe, glumom, a udata je za advokata Volfganga Hepnera, sa kojim ima troje dece.

Naime, pola je 2013. godine objavila knjigu u kojoj je potpuno iskreno opisala odnos sa ocem. Otkrila je šokantne detalje njihove incestuozne veze. Sa druge strane, glumičina majka tvrdi da nije ništa primećivala.

Najstarija ćerka glumačke legende ističe da je otac, poznat po ulogama u filmovima Vernera Hercoga, počeo seksusalo da je zlostavlja kada je imala samo pet godina i da je to trajalo narednih deceniju i po.

Profimedia

 

- On je počeo da me dira i ljubi otvorenih usta kada sam bila veoma mala, imala sam 5 ili 6 godina - rekla je Pola Kinski.

Međutim, otežavajuća stvar u ovim tvrdnjama je to što je Klaus preminuo još 1991. godine od posledica srčanog udara, te se druga strana priče ne može čuti. Ipak, Pola naglašava da je sve ove godine živela u strahu da joj niko neće verovati, ali da je konačno došao trenutak da o svemu progovori.

- Kao dete sam uvek držala jezik za zubima, jer me je plašio. Bila sam zavisna od njega i njegove pažnje. Izjedao me osećaj krivice. Osećala sam se kao da sam ga izdala i razočarala, mnogo sam plakala tada. Večito sam bila rastrzana između poriva da mu udovoljim ili da ga odbijem - rekla je glumica.

Podvukla je da je godinama trpela nasilje, kako seksualno, tako i fizičko, a da su verbalne uvrede bile gotovo kao dobar dan. Ali i da joj je otac pričao kako je njegovo ponašanje bilo veoma normalno i da tu nema ničeg spornog, jer "tate šitom sveta rade to isto svojim ćerkama".

- Napisala sam knjigu, jer ne mogu više da gledam kako ga hvale i kako ga uzdižu iz godine u godinu, morala sam da reagujem - rekla je Poli.

I dodala da nije mogla da podnese činjenicu da njenog oca smatraju glumačkim genijem, upravo iz tog razloga želela da objasni pravo stanje stvati i pokaže realnu očevu sliku.

Nikada nisam mogla da gledam filmove svog oca u kojima je obično glumio tirane, kriminalce i odmetnike. Kada bih videla deo tih filmskih ostvarenja, pomislila sam kako je on takav i privatno. I kako god, ja sam sve te stvari iskusila i to je istina - rekla je Pola.

 

 

Glumica je naglasila da je imala podršku i polusestre Nastasje Kinski, iako nikada nisu imale dublji odnos. Otrkila je da je pokojni otac pokušao i nju da zlostavlja. Nastasja je negirala da je i ona bila žrtva očevog seksualnog zlostavljanja, ali je priznala da ju je on maltretirao na druge načine, te da je jednom pokušao i da je seksualno napastvuje, ali da nije uspeo.

Profimedia

 

Pola je prekinula svaki kontakt sa ocem sa 19 godina, a kako kaže, kada je umro, nije osetila ništa.

- Kada je umro, majka, poznata pevačica mi je javila telefonski i ja nisam osetila ništa. Ni tugu ni mržnju - rekla je, ali i naglasila da želi da inspiriše druge žrtve zlostavljanja da progovore o svojim tamničarima jer "to je kao da ste dobili doživotnu robiju" - zakljiučila je.

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading