Druga strana ESTETSKE HIRURGIJE: Žena iz Pazara jedva izvukla ŽIVU GLAVU, nakon što joj hirurg odstranio VIŠAK KOŽE, tada je počeo Dalidin HOROR

Vesti 17.10.2021 12:04 0

Jeziva priča iz Novog Pazara. Kako ona tvrdi nestručni lekar je unakazio njen stomak nakon operacije kada je počela nekroza kože, a ona je jedva izvukla živu glavu

Druga strana ESTETSKE HIRURGIJE: Žena iz Pazara jedva izvukla ŽIVU GLAVU, nakon što joj hirurg odstranio VIŠAK KOŽE, tada je počeo Dalidin HOROR

Printscreen/TV Pink

Šta je sve preživela, zašto se podvrgla toj operaciji i sa kakvim posledicama je završila, potresnu priču je ispričala Dalida Đulović za Novo jutro na TV Pinku.

Žrtva lekara je započela ovako:

- Ja sam imala operaciju, a ovde sam došla da žene i devojke vide drugu stranu estetske hirurgije, da vide da nije sve tako bajno kao što izgleda. Ja sam imala tri carska reza, imam troje dece i imala sam višak kože na stomaku koji sam želela da odradim -  započela je svoju ispovest Dalida, a zatim nastavila.

- Godinama sam pratila hirurga, naravno na Instagram profilu, nikom ne bi to preporučila, našla sam hirurga i otišla sam kod njega na konsultaciju. On je dolazio u jedan frizerski salon, gde je odrađivao usne ili šta je već tamo radio, tu je odradio i meni taj pregled. Dogovorili smo se oko novca i oko svega, on mi je tada obećavao brda i doline, biće to ekstra i ja sam na to naravno pristala. Jedino sam ga pitala, pošto imam bebu od godinu dana koliko ću biti odsutna, on mi je rekao 15 dana i to je to - rekla je Dalida.

Kako je odlučila da će da se podvrgne operaciji, zaputila se put Beograda, a onda su krenuli problemi i muke.

- Ja sam odlučila da ću to da uradim i 2. februara sam otišla tamo na kliniku. Krenula je ta operacija i sve je super prošlo. Noć nakon operacije videla sam da se nešto dešava, imala sam bolove, gubila krv. Tu se sve iskomplikovalo. Bila sam umesto jednog dana 8 dana, dali su mi 3 boce krvi ili 4, ne znam - rekla je žena.

To je bio tek početak muka, a doktor je bio mrtav hladan na sve to i govorio joj samo jedno.

- Posle toga doktor je došao, jer on nije bio uopšte tu u bolnici. Gledali su me neki drugi doktori. Posle 8 dana je on došao i rekao da će to sve biti u redu i da će da mi bude bolje i da će ta nekroza sama da se izleči - dodala je Dalida.

Nekroza naziv je za patološki proces koji se karakteriše preranom smrću ćelija u tkivu ili organu u još uvek žive osobe. 

Kako je imala poverenja u doktora ona je poslušala svaki savet koji joj je dao, a sa ove tačke gledanja, mislimo da nije baš trebala.

- Ja sam njemu maksimalno verovala i sa dva drena sam otpuštena iz bolnice. Drenove sam držala nekih 15 dana posle operacije. Celo vreme sam se čula sa njim i on je i dalje tvrdio da je sve u redu, ja sam imala konstantno temperaturu, ali je on govorio da tako treba posle velike operacije - priča svoju priču Dalida iz Novog Pazara.

Druga strana ESTETSKE HIRURGIJE: Žena iz Pazara jedva izvukla ŽIVU GLAVU, nakon što joj hirurg odstranio VIŠAK KOŽE, tada je počeo Dalidin HOROR

Printscreen/TV Pink

 

 

Nakon svakon poslušanog saveta, situacija se nije promenila, rana je postajala sve gora.

- Nekroza je napredovala dalje i dalje, kada sam ga pitala da li trebam kod lekara, tvrdio je da nema potrebe za tim. Mazala sam sve što je on meni rekao, ali je ta nekroza sve više napredovala. Posle toga ja sam se čula sa njim jer je moja rana počela jako da smrdi. Kada sam mu i to rekla, tvrdio je da to tako treba, samo da mažem to - rekla je.

Onda je njen muž odlučio da uzme stvar u svoje ruke i da je odvede u bolnicu kako bi joj pomogli.

- Moj suprug je tada, koji mi je bio podrška u svemu, rekao idemo u bolnicu kod drugog doktora. Međutim doktor u bolnici mi je rekao da je ovo strašno i šta sam radila. Odmah je uradio bris rane i pronašao Klipsijelu, to je valjda bakterija sa klinike, iz njegovih reči. Odmah mi je uključio antibiotike - priseća se užasa Dalida.

Nakon svega, Dalida se i dalje čula sa doktorom koji je izvršio operaciju, pa ga je opet poslušala.

- Kada sam se čula ponovo sa tim doktorom koji me je operisao, on je opet rekao da će sve biti dobro, neka oni očiste lepo tu ranu. Posle 7 dana je on došao u Pazar i pregledao me opet u frizerskom salonu i rekao da će to da bude super i da će on to lepo da zatvori. Lekar iz bolnice mi je ranu očistio do zdravog tkiva i rekao kako je najbolje da rana sama zaceli, ali hirurg koji me je operisao je tvrdio da će on to lepo da zašije - priča ona.

Žena se opet našla put klinike u Beogradu, ali da li je moglo nešto da pođe još po zlu? Pa da!

- Opet sam otišla posle mesec i po dana da mi on to zatvori. međutim kada sam se ja probudila iz anestezije, ja sam doživela šok, bila sam unakažena. On je meni na sve to rekao da je to zbog konaca, da su oni stegli i da će to da popusti kada se skinu. Opet sam se vratila za Pazar sa jednim drenom. U Pazaru sam se lečila, sve vreme sam ležala - dodala je.

Deca su bila zbrinuta, ali to nije bilo to, kada ona nije smela da podigne išta teže od kašike.

- Pošto imam troje dece, imala sam ženu koja je čuvala, jer sam ja očekivala da će oporavak da traje samo 15 dana, ali tri i po meseca mi je ta žena čuvala decu. Majka im je trebala, ali ja nisam bila tu. Ja sam isto frizerka, ali nisam ni radila. Posle 15 dana ja opet odem za Beograd da skinem konce, u nadi da će to da bude super, ali posle skidanja tih konaca ja sam izgledala još gore. Kada sam ga pitala šta je ovo, rekao mi je da ćemo da odradimo operaciju za 3 meseca kada sve to popusti. Ja sam njemu rekla da mu ja ne verujem više i tu sam stavila tačku na sve to - priseća se ona, ali da li je trebala da prođe kroz sve to?

Druga strana ESTETSKE HIRURGIJE: Žena iz Pazara jedva izvukla ŽIVU GLAVU, nakon što joj hirurg odstranio VIŠAK KOŽE, tada je počeo Dalidin HOROR

Printscreen/TV Pink

 

 

Dalida je prošla kroz veliki stres koji vuče i dan danas, ali ona je odlučila da sve devojke i žene upozori na opasnosti koje vrebaju.

- Ja sam bila svesna komplikacija i nisam pravila problem oko toga, ali sam pravila problem što je on dozvolio da sa nekrozom kože ja budem više od mesec dana, što je treba na vreme da reaguje. Preživela sam veliki sres, velike bolove, kada su mi tu ranu čistili, sve su na živo radili - rekla je, a zatim otkrila kako će se sve to završiti:

- Doktor koji me je operisao je na instagramu non stop izbacivao slike pre i posle, kada sam mu poslala poruku što ne izbaci i moju sliku, on me je posle toga blokirao svuda. Ja njega više ne mogu ni da dobijem. Njemu će stići tužba, ja sam to predala i tu sam da mu stanem na put da ne upropasti druge devojke - završila je svoju priču ova žena u nadi da će je dosta devojaka poslušati.

Ako se odlučite već na taj korak, obratite se proverenom lekaru, ne sa Instagrama.

 

Komentari (0)
Loading