Bila je na SASTANKU iz SNOVA, a onda se desio PREOKRET: Na njoj je primetio nešto što mu je ZGADILO život, a ona na to nije obraćala PAŽNJU

Vesti 04.10.2022 22:20 0

Devojka se radovala drugom izlasku, sve se odvijalo idilično, ali je veza naglo zahladnela

Bila je na SASTANKU iz SNOVA, a onda se desio PREOKRET: Na njoj je primetio nešto što mu je ZGADILO život, a ona na to nije obraćala PAŽNJU

unsplash

Do preokreta je došlo zbog jedne bizarne stvari. Naime, on je primetio dlačicu na njenom nožnom prstu.

Žena je ostala u šoku kada joj je, do tada, idiličan izlazak propao zbog jednog detalja na koji nikada ranije nije obraćala pažnju.Na Redditu je pitala da li je problem možda ona. "Sinoć sam otišla na drugi sastanak sa svojim dečkom. Malo smo pričali i prvi sastanak je prošao jako dobro, tako da sam jedva čekala drugi sastanak da vidim kuda će stvari krenuti. U početku je sve bilo odlično. Večerali smo u dobrom restoranu, razgovaali smo i onda smo se vratili kod mene. Sedeli smo jedno pored drugog na mom kauču, gledali smo seriju i onda mi je rekao da mu stavim noge u krilo“, opisuje ona i ističe da u tome nije bilo ništa neobično, jer je tokom večere pričala kako bila je na nogama cele nedelje zbog posla i kako su je stopala malo bole.“ Rekao je da želi da mi masira stopala. Masažu stopala sigurno neću odbiti...“, prisetila se ona.


Imam prilično lepa stopala

Objašnjavajući da je ponosna na to kako joj stopala izgledaju, žena je nastavila: „Uvek imam nokte ofarbane lepim bojama i mislim da imam prilično pristojna stopala. Nemam čukljeve, nema čudnih noktiju, nema problema, nema gljivica. nikad nisam bila zabrinuta za svoja stopala ...do sinoć".


Susret je postao čudan kada je muškarac primetio dlake na ženinim prstima: „Imam par svetlih, tankih dlačica na prstima. To je svetla dlaka jedva se vidi (nevidljiva je). iz daljine), ali to ga je valjda odvratilo jer je pitao zašto nisam obrijala prste na nogama i ostala sam zatečena. Neću ga više videti, sve zbog nekoliko dlaka Odmah je prestao da mi trlja stopala i promrmljao je da je nehigijenski i malo gadno što nisam obrijala prste kao što sam obrijala noge, a ja sam rekla da mi to jednostavno nije palo na pamet. Ne smeta mi i jedva se vidi. Očigledno je da perem noge i održavam ih čistima", kaže ona.

Posle neprijatne razmene, par se ubrzo razišao, na veliku frustraciju žene koja je osetila da je reakcija muškarca preterana. „Primetila sam neprijatnu tišinu i kiselo raspoloženje. Nakon što smo oboje sedeli u tišini neko vreme, on je promrmljao nešto o tome da mora da ustane rano, a ja sam rekla "da, mislim da je vreme da završimo noć". Neću ga videtii ponovo! Potencijalno dobar sastanak uništen dlakama na prstima?!?!" ", on kaže. Stotine ljudi pohrlile su u odeljak za komentare na Redditu da kritikuju muškarca što se žalio na ženska stopala. Jedan je rekao: "To je ludak. Smatraj to blagoslovom !" dok je drugi dodao "Samo muško derište koje ne zna osnove o ljudskom telu. Uobičajeno".
 

Komentari (0)
Loading