Saznala da ima HIV pa totalno promenila lični opis: Pretvorila se u "ZMAJA" istetovirala oči i napravila ROGOVE (VIDEO)

Vesti 05.10.2022 16:20 0

Mnogima nije dobro kada je vide

Saznala da ima HIV pa totalno promenila lični opis: Pretvorila se u "ZMAJA" istetovirala oči i napravila ROGOVE (VIDEO)

Printscreen/Youtube

Tiamat Lidžn Meduza, iz SAD, bila je sasvim normalna prosečna žena koja je radila u banci, ali se u njenim kasnim  četrdesetim  godinama, život promenio iz korena.

Kada je otkrila da je HIV pozitivna, sve je krenulo nizvodnom putanjom. Od ugledne žene koja nikada nije ni zakasnila na posao postala je osoba koja nije mogla ni tri dana u toku nedelje da spoji na poslu. 

Saznala da ima HIV pa totalno promenila lični opis: Pretvorila se u

Printscreen/Youtube

 

 

Tiamat je ostavila svoj posao i tvrdi da umalo nije umrla nakon tretmana zbog zvanično aktiviranog AIDS-a, ali uspela je da stigne do faze u kojoj je virus postao nevidljiv i neprenosiv.

Kako ona tvrdi, ove situacije su dovele do toga da ona ne želi da umre sa ljudskim likom i zbog toga što joj je čovečanstvo donelo toliko lošeg u jednom delu života. 

Za kratak vremenski period Tiamat je uradila crne tetovaža oko očiju, ima bezbroj pirsinga, a ubrzo su usledile i telesne modifikacije koje su učinile da Tiamat postane prva žena zmaj na planeti.

Dodaje da zna kako je vide ljudi koji je ne poznaju i da podjednako osuđuju njen izgled, automatski pretpostavljajući da je ona gubitnik, da nikada ništa u životu nije postigla ili da je potpuno glupa, verovatno ne završivši ni srednju školu.

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading