Svoju životnu ušteđevinu potrošila je na venčanje, a MLADOŽENJA se nije pojavio: Devojka je održala svoju SVADBU, a gosti su ostali u ŠOKU

K.Ć. Vesti 09.10.2022 22:44 0

Kejli Sted je svu svoju životnu ušteđevinu potrošila na venčanje o kome je oduvek sanjala

mlada

pixabay

Na dan venčanja, 27-godišnjak je bio potpuno šokiran.

Kejli je na dan venčanja saznala da se neće udati za čoveka sa kojim se zabavljala četiri godine.

"Videla sam ga dan ranije u 16 ​​časova, od tada je prestao da razgovara sa mnom. Bila sam šokirana, nisam dobila nikakvo objašnjenje od njega. Sada više ni ne očekujem, jer je prešao sve granice" - rekla je uništena žena.

Mladoženja ju je ostavio na dan venčanja

Kejli i njen bivši bili su par četiri godine i verili su se u avgustu 2020. Noć pre venčanja, Kejli je slavila sa svojim deverušama u iznajmljenom stanu.

„Moj budući muž i ja smo se već dogovorili da ne razgovaramo jedan sa drugim dan pre venčanja, tako da nisam znala šta se dogodilo kada je prestao da priča sutradan. Mladoženja je uveče napustio žurku. Svedoci i potencijalni svekar morali su da obaveste Kejli da se venčanje neće održati.

Žena se, međutim, nadala da će se pojaviti njen partner, pa je nastavila da se priprema za ceremoniju. U 11.00 časova dobila je poziv od svekra koji je potvrdio da se njegov sin neće pojaviti na venčanju.

"Počela sam da plačem." 27-godišnjakinja je obavestila sve da će ceremonija biti otkazana . Tada se kamerman našalio da, pošto je Kejli potrošila toliko novca na organizaciju događaja i da su gosti bili tu, ne bi trebalo da odustane od venčanja.

"Nisam želela da pamtim taj dan kao potpuni neuspeh"

27-godišnjakinja koja je svu svoju životnu ušteđevinu potrošila na organizaciju venčanja, pa je odlučila da ne otkaže događaj. Čak i ako se odvija bez mladoženja. 15. septembra pojavila se u hotelu Oksvič Bej u Svonsiju da se zabavi sa porodicom i prijateljima.

"Potrošila sam sav taj novac, radovala sam se jelu, plesu sa tatom, druženju sa porodicom, pa zašto da ne?" Kejli je objasnila.

"Prvo gosti nisu znali kako da se ponašaju, mislim da su se malo uplašili, ali su onda svi počeli da me bodre  i da me grle."

Svi su ostali na venčanju, uključujući i porodicu mladoženje.

Ženi je drago što je, uprkos slomljenom srcu, odlučila da ne otkaže venčanje. Događaj je bio po planu. Bio je prvi ples sa Kejlinom braćom i ocem, dirljivi govori, sečenje svadbene torte, pa čak i svadbeno fotografisanje.

Kejlini prijatelji su postavili stranicu za nju na GoFundMe kako bi pokušali da vrate bar deo novca koji je 27-godišnjakinja potrošila na venčanje. „Kejli ima zlatno srce i učinila bi sve za svakoga.

"Nije zaslužila da bude napuštena na dan venčanja bez reči objašnjenja."

Novinari sa 9breakingnevs.com uspeli su da dopru do budućeg mladoženja. Čovek nije komentarisao izveštaje u članku i još uvek se nije izvinio svojoj verenici koju je napustio na dan venčanja.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading