Krenula iz Nemačke da pronađe OCA, kada je stigla u Beograd sačekala je TUŽNA vest, a onda se dogodio NEOČEKIVANI preokret!

Naj žena Vesti 18.10.2021 20:16 1

- Ja sam Sandra, imam 44 godine i trenutno živim u Salcmundeu i tražim svog oca kog nisam nikada videla. Sredinom sedamdesetih došao je u grad moje majke kao gastarbajter, gde je radio najviše godinu dana, a pre toga je bio majstor u svojoj zemlji - Jugoslaviji. To je sve što znam - otkrila je Sandra pred kamerama jedne nemačke televizije za emisiju autorke Julije Lajših

Krenula iz Nemačke da pronađe OCA, kada je stigla u Beograd sačekala je TUŽNA vest, a onda se dogodio NEOČEKIVANI preokret!

Printscreen/Youtube

Emisija "Bite melde dih" je kao naša nekadašnja "Sve za ljubav", a bavi se tako što na zahtev pokušavaju da pronađu davno "nestalu" osobu. Tako je Sandra potražila pomoć u pronalaženju svoga oca.

- Nije mi otkrivala ni da li je to bila velika ljubav ili nije i koliko je trajala. Tražila sam i slike, ali nikada nisam dobila informacije koje sam tražila, a o njemu nisam uspela da pronađem nikakav podatak. Samo želim da znam ko mi je otac - rekla Sandra.

Na početku emisije, prema podacima koje je Sanja dala, uspeli su da pronađu samo staru beogradsku adresu, a onda su krenuli u potragu, kako bi pokušali da ga pronađu i otkriju istinu.

Kada je ekipa stigla u Beograd, javili su se u Skupštinu grada, a zatim su otišli do Gradske uprave.

- Čovek sa kojim sam razgovarala, rekao mi je da je 2011. godine čovek po imenu Dragomir Stojisavljević preminuo i da je sahranjen na beogradskom groblju. Nažalost, bojim se da je reč o Sandrinom ocu - rekla je Jasmin koja je vodila "ekspediciju" i uputila se na groblje, gde se uverila u tužne vesti.

Kada je vest potvrđena, Julija je javila Sandri kakvo je stanje. Nakon toga, Sandra je rekla kako bi volela da upozna bilo kog sa očeve strane, kako bi otkrila kakav je Dragomir bio i kako bi mogla da vidi bar neke od fotografija. 

Informacije do kojih je došla, uključujući Dragomirove fotografije i privatne video snimke, Julija je predstavila Sandri u video snimku.

- Dragomir rođen u Mrkovici, od milja zvan Dragoslav, '60. godina došao je u Beograd, gde je radio kao zidar, a potom je radio i u Iraku, Iranu, Kuvajtu, i Istočnoj i Zapadnoj Nemačkoj. Bio je veseljak sa dobrim smislom za humor. Voleo je da bude okružen društvom i životinjama. 2000. godine dijagnostikovana mu je plućna embolija i dugogodišnja borba protiv bolesti okončana je 2. decembra 2011. godine u Beogradu - navodi se u video snimku.

Budući da je Draganovo rodno selo spalo na samo jednog stanovnika, preko Draganove stare poznanice uspela je da sazna da ima sina po imenu Milan, koji živi u Beogradu.

- Srećan sam, ali se osećam čudno, uopšte nisam znao to dosad. Prosto ne mogu da verujem da je to tako, ali drago mi je da imam sestru. Radujem se, drago mi je. Jedva čekam da je upoznam, da vidimo sličnosti - u neverici je pričao Milan i sa Jasmin podelio uspomene na oca.

Printscreen/Youtube

 

 

Nakon nekoliko dana, usledio je i emotivan susret brata i sestre koji do ove godine nisu ni znali za postojanje onog drugog.

Komentari (1)
Loading
duška68
04.11.2021 19:49

Pa to tek DNK treba da potvrdi!