Turista je ostavio upaljenu KAMERU u svojoj sobi: Ono što je video na snimku ga je potpuno šokiralo (VIDEO)

K.Ć. Vesti 13.10.2022 16:20 0

Njegov odmor se završio veoma burno

Turista je ostavio upaljenu KAMERU u svojoj sobi: Ono što je video na snimku ga je potpuno šokiralo (VIDEO)

Printscreen/TikTok

Artur Brunelo, koji je otišao na put u Meksiko, imao je nekoliko šokantnih trenutaka. Čovek je ostavio svoj laptop sa uključenom kamerom u hotelskoj sobi. Ono što je video na snimku kada se vratio zaista ga je šokiralo. Incident je odmah prijavljen.

Čak i željeni odmor lako se može pretvoriti u pravu noćnu moru. Na putovanju, posebno u inostranstvu, može se dogoditi mnogo toga. Zaboravljena dokumenta, kojih se setimo na aerodromu ili hotelima koji se značajno razlikuju od fotografija koje se nalazi na internetu...

Zbog toga uvek treba da budete izuzetno oprezni tokom bilo kakvih putovanja. Za to je saznao Artur Brunelo, koji je otišao na odmor u Meksiko.

Artur Brunelo je otišao na odmor u Kankun, Meksiko. O tome šta mu se dogodilo u hotelu ispričao je na snimku objavljenom na TikTok-u.

Čovek je ostavio svoj laptop na stolu sa uključenom kamerom. Smatrao je da je to dobar način da sačuva svoje stvari. Međutim, ono što je video na snimku po povratku u hotel ga je šokiralo.

@arturbo86 Our vacation got weird. I won't be naming the hotel because they handled this situation very well. Just be careful out there and use technology to your advantage. I'm honestly surprised he didn't see the green light on my webcam. Next time, I will be blacking it out. Again the app is called iSentry. There are others in the app store but this one was able to send me email notifications when it detected motion. 10/10 would recommend. #mexico #resort #cancun #traveltiktok #traveltips #travelhack #catchapredator #caughtoncamera #messedup #busted ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Na snimku je snimljen radnik objekta. Po ulasku u sobu, uputio se pravo ka frižideru i popio Arturovo pivo. Tada je čovek otišao do sefa, ali je on bio zaključan, što ga nije obeshrabrilo. Nastavio je da obilazi sve fioke, pregledavajući i ruksak turista.

- Neću imenovati hotel jer su se odlično snašli u situaciji. Samo budite oprezni i koristite tehnologiju i sačuvajte svoje stvari. Iskreno sam iznenađen što nije video zeleno svetlo na mojoj veb kameri. Sledeći put ću ga potamniti - napisao je autor filma.

Šokantni video je pogledan skoro 3,5 miliona puta.

Hotel je ozbiljno shvatio optužbu

Artur je na snimku rekao da je na recepciji prijavio šokantno ponašanje radnika hotela. Predstavnici objekta su se ponašali profesionalno. Snimak su shvatili veoma ozbiljno i rekli da će odmah preuzeti mere. Čovek je otpušten istog dana.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading