"Nikom nije do ORGAZMA kad su mu GRUDI veličine JUPITERA i iz njih curi mleko": Ana ima rešenje kako da PRŠTITE u krevetu kao na početku VEZE

Vesti 19.10.2022 15:39 0

Majka dvoje dece iz Kolorada, Ana Li Ford (31), ne želi da ona i njen suprug počnu da se ponašaju kao cimeri i zato je rešila da podeli svoje savete za srećnu vezu

"Nikom nije do ORGAZMA kad su mu GRUDI veličine JUPITERA i iz njih curi mleko": Ana ima rešenje kako da PRŠTITE u krevetu kao na početku VEZE

Profimedia

Ona i njen suprug Itan (40) poštuju neka pravila kako bi održali romansu "živom" u svom braku. Između ostalog, par uveče ne koristi mobilne telefone, a intimni su svaki dan.

Oni su roditelji dvoje male dece i istakli su da su im se životi „potpuno promenili“ nakon što su dobili prvo dete. Imali su mnogo manje slobodnog vremena da provode zajedno i otkrili su da ih umor, posao i stres čine sve manje romantičnim.

Napravili su spisak načina na koje su želeli da održe intimnost u vezi i veruju da je to dobro funkcionisalo. Par je objasnio da ne samo da se njihov odnos poboljšao u spavaćoj sobi, već se poboljšao svaki aspekt - i srećniji su - manje se svađaju, ljubazniji su i harmoničniji.

- Ludo je koliko se stvari menjaju nakon što dobijete decu, to nas je pogodilo više nego što smo očekivali. Niko zaista ne želi da razmišlja o seksu ako se niste istuširali tri dana, a grudi vam cure i veličine su Jupitera. Teško je biti intiman - kaže mama. Zato su ona i suprug odlučili da im veza bude prioritet, jer će se bez nje sve ostalo raspasti . Ana je otkrila da je njihova prva i najvažnija stvar intimnost, i to - svaki dan.

Profimedia

 

- Ovo ne mora da znači uvek seks, ali kad god imamo vremena, pristajemo na pravilo "jednog minuta". Kad god smo sami, moramo da odvojimo minut i damo sebi šansu, bez obzira koliko smo umorni. Devet od 10 puta nas vodi do seksa, ali ono što želimo da uradimo je da ne kažemo "ne" odmah a da sebi ne damo šansu, samo zato što smo umorni ili pod stresom - istakla je ona. Njihovo pravilo je i da nema elektronike nakon što njihova deca, Eliot (3) i Kolins (1) odu u krevet.

- To može da bude teško pravilo, jer ponekad želimo samo da ležimo ispred televizora, ali ako neko od nas želi da ostane bez elektronike, drugi mora da uradi isto. Sedimo zajedno, čitamo knjige, razgovaramo i bliski smo. I lepo je ne biti zalepljen za telefon, kaže Ford. Takođe, kažu da moraju da se ljube svaki put kada se oproštaju, što je, kako kaže, zato što život može da bude veoma stresan, ali ova sitnica im omogućava da na trenutak budu bliski.

- Pogotovo ako neko od nas drži bebu, žurimo da se pozdravimo. Prisiljavamo se da usporimo tih nekoliko sekundi. Posle pet sekundi počinjemo da primećujemo kako se opuštamo i približavamo. Onda možemo da se vratimo u naše lude dane – ističe ona. Iako njihova lista pravila može zvuči kao nešto što je teško izvodljivo implementirati, Ana tvrdi da što više usvajate ova pravila, to situacija postaje prirodnija.

Ali njihovi pratioci na društvenim mrežama ne mogu da veruju da roditelji dvoje mališana tako često mogu da budu intimni i romantični.

Profimedia

 

- Nemamo odnose svaki put, ali se trudimo da jedno drugom damo šansu. Intimnost je kao da nekad ne želiš da ideš u teretanu u početku, ali odeš i odradiš trening, a posle se osećaš odlično – kaže Ana, dodajući da je veoma sećna što ima dvoje dece sa suprugom i da je još uvek ludo zaljubljena i veoma je privučena. Ali kada imate decu i život postane ludo zauzet, veza je jedina stvar koju možete da kontrolišete, objašnjava AnnaLee. - Život ume da bude veoma naporan, ne samo sa dva mališana, već i sa tri psa, kupovinom i prodajom kuća, selidbom, a onda svemu tome dodaj i karijeru. Sa životom, i naravno sa svim zaista zabavnim i srećnim trenucima, zaista je važno da moja supruga i ja odstupimo i zaista se fokusiramo na nas i naš odnos i međusobno poštovanje i ljubav. Veliki deo našeg uspeha je svakodnevna intimnost kao što su ranojutarnje maženje u krevetu, zagrljaji, mali dodiri i poljupci tokom dana, i naravno, seks - kaže Itan.
 

Komentari (0)
Loading