"Ne želim RUŽNA da rodim BEBU": Influenserka uradila kompletan tretman ULEPŠAVANJA pred POROĐAJ, reakcija drugih MAMA nas je sve IZNENADILA

Vesti 21.10.2022 16:45 0

Imala je ogromnu želju da zablista na prvoj fotografiji sa bebom

"Ne želim RUŽNA da rodim BEBU": Influenserka uradila kompletan tretman ULEPŠAVANJA pred POROĐAJ, reakcija drugih MAMA nas je sve IZNENADILA

Printscreen/Instagram

Blogerka Indi Klinton živi u Sidneju sa suprugom Benom i njihovim sinom Navijem, a uoči dolaska druge bebe odlučila je da je neće dočekati neuredna i da će zablistati na prvoj zajedničkoj fotografiji.

Na društvenim mrežama je svojim pratiocima pokazala pripreme pred odlazak u bolnicu na izazivanje porođaja, a mnogi su primetili da uopšte nije delovala nervozno. Najpre je sina odvela u vrtić, a potom se posvetila samoj sebi. Otišla je na manikir i pedikir, a onda je otišla kući da češlja i oblikuje kosu. Takođe je odradila i  tretman samopotamnjivanja i osvežila šminku.

"Ako neko pita zašto se samopotamnjujem pred porođaj, mislim, želim li da budem ružna dok rađam dete? Ne", govori iskreno u snimku koji je pregledalo preko milion ljudi.

Na putu ka bolnici na sam porođaj, Indi je pripremila i supruga Bena, počupavši mu obrve, a nasmejala je pratioce jer mu je rekla da ne može da ima nijednu obrvu na glavi dok se ona porađa.

 

Moderna majka se naknadno javila iz  bolnice i  izgledala je besprekorno, a šminku je obnavljala i dok je imala kontrakcije. Konačno, pokazala je rezultat pozivom iz bolničkog kreveta, nakon porođaja, dok je držala devojčicu kojoj je dala ime Bambi Valentin.


„Naša ćerka je ovde“, napisala je influenserka kojoj je svaka dlaka bila na svom mestu. Uprkos kompleksonsti ove pripreme, Indi je u komentarima dobila komplimente za svoj izgled, a mnoge mame su priznale da su i same uradile ovako nešto pre porođaja.
 

 

Komentari (0)
Loading