Da, Mirka, JESTE STRAŠNO: Vujadin Savić je URLAO na svoju suprugu pred stotinama ljudi, a ona ga opravdava uz “NIŠTA STRAŠNO”

Vesti 23.10.2022 14:37 5

Fudbaler Vujadin Savić i njegova nevenčana supruga, glumica Mirka Vasiljević pojavili su se zajedno na premijeri jednog filma, gde je navodno došlo do svađe

Da, Mirka, JESTE STRAŠNO: Vujadin Savić je URLAO na svoju suprugu pred stotinama ljudi, a ona ga opravdava uz “NIŠTA STRAŠNO”

Printscreen/Instagram

 

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić su popularan, mladi, uspešan i izgleda, naizgled samo, skladan par.

Mirka i njen suprug Vujadin Savić došli su na projekciju filma zajedno na svečanu ceremoniju koja je održana u centru grada u MTS dvorani, a sve zvanice su imale obavezu da prvo prošetaju crvenim tepihom, poziraju i fotkaju se za predstavnike sedme sile, a onda uživaju u filmu.

Kako prenosi Srpski Telegraf, Vujadin je napravio neprijatnu scenu supruzi Mirki Vasiljević kada ga je zamolila da izađe s njom na crveni tepih da ih fotografišu predstavnici medija.

S obzirom da bivši fubaler navodno izbegava medijsku pažnju, ne da se nije trudio da se ponaša u skladu sa okolnostima i mestom gde se nalazi, nego je bio i jako neprijatan prema supruzi. On je sve vreme bio rezervisan, namršten i ljut. Negodovao je što ga foto-reporteri snimaju i slikaju. 

Kada ga je Mirka zamolila da izađu zajedno na crveni tepih da ispoziraju, poludeo je, pa je urlao, piše Republika.

- Beži, bre. Idi sama. Ne zanima me to - vikao je Vujadin na ženu pred svima i sve vreme odmahivao rukama.

Mirka ga je odvela iza stuba da ga urazumi i pokuša da mu objasni da bi bilo lepo da imaju zajedničke fotke, ali on je ostao neumoljiv.

Pa se mi pitamo: Čemu drama? Što javna ličnost na javnom mestu treba da se fotografiše? Da li ćemo da imamo ili nemamo etiku ponašanja koja je u skladu sa određenim normama mi biramo. Ali kada se u takav vrtlog nepoštovanja i granično "nedžentlmentskog" ponašanja uvlači sopstvena supruga, jasno je da se ona uskraćuje za svaki vid poštovanja. I to nije dopustivo.

Nama nije. Ali za Mirku ne znamo... Nadamo se da između njihova "četiri zida" ima jasan stav, pa da zna šta radi. Ali ako zaista odobrava ovakvo ponašanje prema sebi, pitamo se da li je to društveni problem? Jer bi u tom slučaju mogli da zaključimo da ona kao žena afirmiše nedolično ponašanje svoga muža prema sebi, u kome je on ne poštuje i još to plasira u javnost kao "normalno".

- Vujadin i ja smo bili na premijeri filma, prijateljski smo došli kod Sandre Mitrović kako bismo pogledali njen film. Vujadin je neko ko voli da je u medijima isključivo zbog sporta, oboje ne volimo privatne stvari da javno pokazujemo. Te večeri, crveni tepih je bio postavljen za moje kolege i umetnike, samim tim sa i ja tu prošetala. On ne voli da prolazi kroz te stvari. Vujadin voli da je jedino na pravoj fudbalskoj travi i na terenu i ja to od početka zabavljanja poštujem. Ovo ništa nije bilo novo, da on ne voli da se slika i daje intervjue. Ništa tu meni nije bilo strašno - poručuje Mirka za "Blic".

Da, Mirka, jeste strašno!

S obzirom da za Mirku znamo da je Vujadina nesebično pratila kada je igrao, a kladimo se i da je navijala za njega svim srcem, čudno nam je što on njoj nije podrška kada je na "njenom terenu", kada su se našli na događaju iz njene branše. 

Svako od nas bira svog bračnog saputnika i bira odnos koji mu odgovara. Ali poštovanje je ipak, temelj svakog zdravog odnosa i veze. Ako ono izostane, ne ostaje ništa.

 

Komentari (5)
Loading
Sale
23.10.2022 15:35

Muškarci su med i mleko dok im žena ne rodi decu a onda postaju sirovine teške.

sojo
23.10.2022 16:19

Vujadin je pun kompleksa jer je u senci,prvo svoga oca a sada i u senci svoje žene.......primitivno ponašanje.....!?

...
23.10.2022 16:27

To su žene krive što dozvole

vuk
23.10.2022 20:25

I pored toliko novinara i fotoreportera nigde ni slike ni snimka takvog ponasanja.Ista vest od slova do slova u svim medijima. Da nije neko malo naduvao celu stvar ?

Zorica
25.10.2022 17:30

Nije u redu,sebicno i vulgarno ponasanje..nazalost.