Monika je devojka sa DAUNOVIM sindromom koja postaje svima UZOR na pisti: Osvojila je Nedelju mode u Njujorku i dokazala je sve MOGUĆE!

Vesti 26.10.2022 10:52 0

Uzor onima koji jure za svojim snovima

Monika je devojka sa DAUNOVIM sindromom koja postaje svima UZOR na pisti: Osvojila je Nedelju mode u Njujorku i dokazala je sve MOGUĆE!

Printscreen/Instagram

Devojčica po imenu Monika Majes (14) iz Kanade sada je prva od manekenki sa Daunovim sindromom koja je izašla i prošetala binom tokom prestižne Nedelje mode u Njujorku. 

– Moje prijateljice nisu mogle da veruju kada su me videle u prelepoj haljini, sa nadograđenim trepavicama i frizurom – rekla je Monika posle revije.

Majka Stefani ju je pratila na reviji i priznala da je briznula u plač kada je svoju ćerku ugledala na modnoj pisti. 

– Nisam ni sanjala da to može da uradi, učinila me je tako ponosnom. Od malih nogu je volela sve što ima veze sa frizurom, šminkom i haljinama. Uvek smo slavili sve što radi i cenili je, a ona se nikad nije stidela kamera. Poslednjih godina pronašla je inspiraciju u modelima sa Daunovim sindromom i to ju je podstaklo da i sama počne da se bavi modelingom – ispričala je Monikina mama.

- Stvarno volim nositi prekrasne haljine. Zbog njih se osećam stvarno neverovatno. Osećam se jako uzbuđeno dok hodam pistom - rekla Monika.

Ipak njena interesovanja se ne završavaju na modelingu. Od malih nogu obožava ples, poput baleta i hip-hopa. Uz to je obožava skijanje a osvojila je i par zlatnih medalja u plivanju.

- Nemojte biti nervozani, samo izvoli. Budite hrabri i lepi i verujete u sebe -  poručila je ova predivna devojčica svima. 

Izrađuje narukvice kako bi osnažila druge ljude, dok sav novac donira u dobrotvorne svrhe. 

Ova hrabra devojčica je primer svima, da se sve može i da je samo "nebo" granica!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading