Ima li na SVETU još ovakvih PAROVA? Mica je muža prvi put POLJUBILA na venčanju i tvrdi da je bilo SAVRŠENO

Vesti 26.10.2022 23:00 0

Ona je predložila dečku da sačekaju do venčanja, a on joj je odgovorio da je apsolutno vredna čekanja

Ima li na SVETU još ovakvih PAROVA? Mica je muža prvi put POLJUBILA na venčanju i tvrdi da je bilo SAVRŠENO

Printscreen/TikTok

Jedna žena je, kako je rekla na svom TikToku, obeležila je romantičnu ceremoniju svog nedavnog venčanja prvim poljupcem sa novim mužem.

Žena, čiji je pseudonimna TikToku Mica, objasnila je da nije htela ni da se ljubi pre braka jer to ne bi bilo u skladu sa njenim verskim uverenjima, a kada je rekla svom tadašnjem dečku Reju, on je bio više nego srećan što će je podržati. U videu koji je od objavljivanja premašio tri miliona pregleda, Rej je priznao da je Mica „vredna čekanja“.

- Želela sam da se naš prvi poljubac poljubi na dan venčanja, a kada sam mu to rekla, rekao je 'Vredna si čekanja! - napisala je u naslovu.


Par je rado pozirao na svom venčanju dok je fotograf uspeo da uhvati momenat kada su im se usne prvi put spojile, a Mica svima koji to žele poručuje da je to moguće. Bitno je samo da imate muškarca koji će biti spreman da sačeka i prihvati to“, dodala je ona, a iako su mnoge žene komentarisale da im takav izbor ne bi pao na pamet, mnogo je onih koji su pohvalili mladence za takvu odluku. i istrajnost. „Apsolutno ne mogu da se povežem sa tim, ali srećna sam zbog tebe i prelepa si“, napisala je jedna osoba, prenosi Mirror.

 

Komentari (0)
Loading