Dok se PORAĐALA dečko je istrčao iz sale: Kada je saznala PRAVI razlog njegovo odlaska, OSTAVILA GA JE

K.Ć. Vesti 01.11.2022 08:05 0

Priča o ovoj mladoj majci, koju je napustio partner, postala je poznata na društvenim mrežama

Dok se PORAĐALA dečko je istrčao iz sale: Kada je saznala PRAVI razlog njegovo odlaska, OSTAVILA GA JE

Shutterstock

"Ostala sam sama", kaže Erinjade u svom TikTok videu. Danas je samohrana majka.

Podrška tokom porođaja jedan je od najvažnijih izazova za očeve koji žele da pruže podršku parnerki u ovom teškom, ali srećnom trenutku. Ne može svako ispuniti taj zadatak. To je bio slučaj sa dečkom Erinjade Rand, 31-godišnje blogerke iz Australije.

Žena je ispričala kako se dan koji je trebalo da bude najlepši trenutak u njenom životu pretvorio u noćnu moru.

Rand je nedavno rodila peto dete. Ima tri sa bivšim partnerom i dva sa dečkom koji je bio sa njom u porođajnoj sali. Australijanka je odlučila da se porodi u bazenu i nadala se da će sve proći po planu. Bilo je sasvim suprotno.

"Sam porođaj je bio izuzetno nadrealan i traumatičan. Rejna je izašla sa pupčanom vrpcom omotanom oko vrata. Kada je osoblje pomagalo detetu, još uvek sam bila u bazenu bez nadzora, bez podrške svog partnera", rekla je ona.

Ispostavilo se da je muškarac tokom njenog porođaja radio nešto sasvim drugo. Kako majka petoro dece priča, kada se porodila, on se igrao telefonom. Ubrzo nakon što se porodila, napustio je bolnicu da ... popravi telefon koji mu je ispao, piše Ofemin.

Ubrzo nakon toga, par je zajedno otišao na terapiju. Prema onome što Erinjade priča u svojim video klipovima, pokazalo se da je čovek bio posebno fokusiran na samo svoje potrebe. Prema rečima majke petoro dece i terapeuta, muškarac je narcisoidne ličnosti.

Nakon pokušaja da se sačuva veza, došlo je do raskida. Iz tiktokov-a saznajemo da muškarac ne ispunjava svoje obaveze kao otac, a ona je ostala kod kuće sa decom i da se bori sa velikim troškovima i nedostatkom vremena.

 

 

Komentari (0)
Loading