Veštine ZAVOĐENJA pretvorila je u POSAO: Lana zarađuje od PRIČE sa OŽENJENIM muškarcima i tvrdi da tako spašava BRAKOVE

Vesti 03.11.2022 09:05 0

Lana je uverena da spašava brakove i da zahvaljujući njoj muškarci odustanu od prevare, uprkos činjenici da gledaju njene gole fotografije

Veštine ZAVOĐENJA pretvorila je u POSAO: Lana zarađuje od PRIČE sa OŽENJENIM muškarcima i tvrdi da tako spašava BRAKOVE

Printscreen/Instagram

Manekenka je otkrila da je zaradila 20.000 dolara razgovarajući sa oženjenim muškarcima na internetu. Tvrdi da je to sjajan posao koji spašava njihove brakove i koji joj donosi mnogo novca.

Naime, Lana Mej (42) je već stekla popularnost kada je otkrila da izlazi sa mnogo mlađim muškarcima, koji su po godinama bliži njenoj ćerki tinejdžerki, koja ima 17 godina. Sada je svoje veštine zavođenja pretvorila u posao, učeći muškarce kako da osvoje damu ili kako da održe vezu.


Samoproglašena šaptačica muškarcima, uverena je da spasava brakove i da ovi muškarci ne varaju svoje žene, uprkos tome što gledaju njene golišave fotografije.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana May (@thelanamay)

- Primetna je prilično ujednačena kombinacija samaca i oženjenih muškaraca. Većina njih očajnički želi vezu, dok drugi pokušavaju da ponovo rasplamsaju iskru u svojim brakovima. Na početku prepiske pitam da li žele podučavanje, seksting ili prljave razgovore, što im pomaže da usavrše svoje veštine. Neki mi kažu da mnogo vole svoje žene, ali odavno nisu intimni i žele savet kako da povrate strast – rekla je Lana.

Tvrdi i da je mnogi slobodni muškarci pitaju kako da dobiju tako lepu ženu kao što je ona, pa im daje savete. Voli što može da pomogne ljudima da poboljšaju svoju intimu, ali i to dobro naplaćuje. Naime, polusatne seanse naplaćuje 15 dolara (oko 114 kuna) po minutu, pa je za samo šest meseci zaradila oko  20.000 dolara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana May (@thelanamay)

.Lana ima Only fans profil i tvrdi da većina plaća njen profil, samo da bi produbila vezu sa njom.

 

- Rekla sam nekim svojim prijateljima šta radim, a oni su mi rekli da im činim uslugu i čak su rekli da žene treba da budu zahvalne i da plate za to. Moja ćerka takođe zna šta radim i imam veliku podršku – objasnila je ona. Sastanci se ponekad odvijaju preko skajpa ili zuma, a Lana tvrdi da je već spasila ogroman broj brakova. Ipak, priznaje da je imala i veoma interesantne klijente, uključujući muškarca sa kojim je imala kratku vezu i sina jedne njene prijateljice. - Bio je jedan 23-godišnjak koji se pretplatio i platio gomilu mojih slika i videa na Only Fans. Kada je tražio uslugu, shvatila sam da je sin jednog mog prijatelja kojeg nisam videla od njegove osme godine. Nisam ga odmah odbila, rekla sam da ću razmisliti, ali nisam bila sigurna koliko će mi biti prijatno – nastavila je. Dodala je i da ju je bivši pitao za savet za novu ljubav, što joj je bilo prilično čudno.
 

Komentari (0)
Loading