Ko je MAMA, a ko ĆERKA u ovoj priči? Razlika između njih DVE je 24 godine, a svi misle da su rođene SESTRE

Vesti 03.11.2022 13:05 0

Samo na osnovu fotografije nismo mogle ni da pretpostavimo koja od njih je majka, a koja ćerka

Ko je MAMA, a ko ĆERKA u ovoj priči? Razlika između njih DVE je 24 godine, a svi misle da su rođene SESTRE

Printscreen/TikTok

Svi vole da izgledaju mlađe nego što zaista jesu, ali jedna majka je svojom pojavom oduševila društvene mreže i mnogi korisnici su rekli da misle da je ona zapravo sestra njene 22-godišnje ćerke.

Barbi Porter, 46, nesumnjivo izgleda sjajno za svoje godine, a najviše što biste mogli da pomislite je da je u tridesetim. Mnogi ipak tvrde da ne postoji razlika u izgledu između nje i njene ćerke.

@thebarbieporter Replying to @chronobine @halieray3 ♬ original sound - user48242846000


U video snimku objavljenom na TikTok-u, mama je zamolila gledaoce da pogode ko ima 46, a ko 22: „Ko je mama, ko ćerka, javite nam u komentarima.“ Njen video je brzo postao viralan, a mnogi korisnici su bili oduševljeni izgledom mlade mame. "Vau, izgledaš neverovatno! Baš ste kao sestre bliznakinje", prokomentarisao je jedan korisnik, dok je drugi dodao: "Otkrij mi svoje tajne!"
@thebarbieporter

Clearly we look like twins and not mom and daughter, y’all are crazy ♬ original sound - picturestart

Međutim, neki korisnici se ne slažu da majka i ćerka izgledaju isto i da je lako reći ko je stariji. „Vrat i bore govore sve, izvini mama“, napisao je jedan korisnik, dok je drugi dodao: „Žena u košulja ima 46 godina. Vrat odaje“.
 

 

Komentari (0)
Loading