Podelila je najčudniji simptom TRUDNOĆE, ali ovo nije očekivala: Žene joj se sada javljaju i tvrde da su i one iskusile isto

Vesti 04.11.2022 17:11 0

Mlada majka je podelila neobičan simptom koji je iskusila tokom trudnoće.

Podelila je najčudniji simptom TRUDNOĆE, ali ovo nije očekivala: Žene joj se sada javljaju i tvrde da su i one iskusile isto

Printscreen/TikTok

Naime, Aleks Džejkobson tvrdi da joj se nos utrostruči kada je trudna. Ona je na TikToku podelila snimak u kome je objasnila da joj se to desilo tokom prve trudnoće, ali i druge.

"Tokom prve trudnoće nisam mogla da nosim burmu već u drugom tromesečju. Bila sam otečena. A nos mi je bio najgori", rekla je ona, a zatim objavila fotografiju koju je napravila čim se porodila.


„Celo mi je lice bilo bukvalno otečeno, nos mi je bio ogroman“, objasnila je ona.

 

Ista stvar joj se desila tokom druge trudnoće. Kaže da se do 30. nedelje trudnoće njen nos utrostručio. Mnogi njeni pratioci napisali su u odeljku za komentare da se i njima dogodilo isto. "Mislila sam da sam jedina", "Uhh, da, najgori simptom koji sam imala", "Ovo mi se desilo kada sam bila trudna sa dečacima", napisala je jedna žena. "To je još jedan način na koji se telo priprema za porođaj.

Sinusi se otvaraju i šire radi boljeg protoka vazduha tokom aktivnog porođaja", pokušao je da objasni jedan pratilac, ali imajte u vidu da ova teorija nije potkrepljena dokazima.

 
Komentari (0)
Loading